De keek op de afgelopen weken

Nee, vandaag niet over de afgelopen week, alhoewel daar genoeg te beleven was voor mensen met kinderen op een middelbare school, ook niet over de miskleunen van de regering, daar kun je boekwerken aan wijden, daar begrijpen we toch niets van. Nee, dit gaat meer over mijn afgelopen weken. Meteen na het besluit om te stoppen met VanMan had ik al ideeen om opnieuw te beginnen. Ik kan het loggen niet laten en de vele reacties die ik mocht ontvangen, waarvoor dank uiteraard, sterkte mij in mijn besluit om door te gaan, maar dan wel op een andere wijze. Daarna komt de tijd van een nieuwe naam verzinnen, alle mooie namen zijn al weg en ik wilde toch een naam waar ik mezelf in kon uiten. bVision is het dus geworden. voluit BlogVision, maar dat was weer te lang. Kort en krachtig moest het worden. Daarna het zoeken naar een blogtool, en geloof me, samen met een collega heb ik er heel veel bekeken maar is het toch weer serendipity geworden. Met een aangepast Freshy interface om mijn kopfoto’s te kunnen plaatsen. In die periode ben ik een beetje tot rust gekomen. Ik kon eens een avond lekker alleen maar TV kijken met mijn vrouw, of me aan mijn hobby wijden. Vanuit die rust ontstonden de onderwerpen voor mijn nieuwe log die hier de komende weken gaat groeien. En, hier ben ik heel eerlijk in, als het u niet bevalt, het is en blijft mijn visie van loggen… Freshy Serendipity, wie weet waar dat naar toe gaat. De headerfoto is genomen in het autotron te Rosmalen tijdens de British Cars and Lifestyle dit jaar.
23 Comments

 1. Ben blij dat je er weer helemaal bent.

 2. Voor mij persoonlijk gaat het om de stukjes en niet de gebruikte software, layout of combinatie van lettertype en kleurencombinatie. Natuurlijk wil het oog ook wel’ns wat en ik moet dan ook zeggen dat als een site er echt niet uitziet dat de aandacht van eventuele leuke stukjes behoorlijk afleidt. Maar daar is op dit adres geen kans op.

 3. Geen idee die gravatar. Standaard zou die naar het emailadres moeten kijken, maar waarom daar nu het blogger ikoon staat weet ik niet.

 4. Je bent er maar druk mee geweest…

 5. Ik meende al een mooie klassieker te herkennen, Altijd mooi om zo’n show te bezoeken!
  FF OT:Maare hoe krijg ik nu mijn gravatar in de reactie?

 6. zo dus het loggen is hier van start gegaan!! gefeliciteerd!! en op naar weer veel log plezier, en het leuke van het loggen vind ik dat ieder het op zijn of haar eigen manier doet. Vanman heb ik nooit meegemaakt al kende ik de naam dan wel 😉 maar ik zie dat ik in je links ben opgenomen dus zal je ook even bij mij neerzetten. Ik verheug me op veel logplezier!!

  groetjes

  Ps mijn log adres is verandert http://www.plakkerdeplak.nl/pluisje/ is nu http://www.blognetwerk.eu/pluisje geworden 😉

 7. Het ziet er allemaal heel overdacht uit, je gaat niet over 1 nacht ijs, da’s duidelijk. De kopfoto past er helemaal bij evenals de krachtige titel! Kortom: het gaat leuk worden hier!

 8. Jaaaaaaa joepie, je bent er weer!!!

  Zeg ik las iets op je hyves over een uitje! Vertel vertel!

 9. Ik heb alle wijzigingen aangebracht. Je hebt bij mij weer je plaats gekregen. Dus laat hem nu maar gaan die banaan. Ik kijk, lees en reageer.

 10. Ieder doet het op zijn manier . Ik blijf je volgen en misschien niet in overal. En toch succes . Gr. Jan

 11. Mooie header iig! En welkom terug in de wereld van de Blogs 🙂

 12. De afgelopen weken een tijd van rust? Ik had anders de indruk dat je bijzonder vaak in andere weblogs zat te kijken… 😉

 13. Nee hoor, absoluut niet….

 14. Dus nu zit jij weer elke avond achter jouw pc?

 15. Ik hou toch meer van simpele namen, maar ach, zoveel maakt dat ook niet uit.
  Ik vind je zo ook wel.

 16. Vanuit rust onstaan er prachtige dingen.

 17. oja, vergat ik even te vragen: kom ik binnenkort in Limburg dan?? 😉

 18. klinkt als een echte verslaving dat bloggen 😉
  Vond je vrouw het niet gezellig die avondjes samen met je op de bank? Nu moet ze je weer missen voor een aantal uurtjes per dag…
  Fijne zondag!

 19. Mooi zo. En nu het ruime sop in met dat blogvisje.

 20. Zo even een log-stop-pauze geeft je weer nieuwe energie. Kan me helemaal voorstellen dat je weer voor Serendipity hebt gekozen want dat is prima blogsoftware!

 21. iedereen blogt op zijn eigen manier,
  en als het niet aanstaat kom je toch niet meer…………

  ik kom in ieder geval elke dag hier langs
  😉

 22. Mooie kopfoto hoor! Heel iets anders dan een Van 😀

 23. Iedereen die op of aanmerkingen heeft op andermans log en manier van bloggen… Snapt het fenomeen bloggen niet!
  Nogmaals ik ben heel benieuwd wat eruit gaat groeien. Zal zeker weten blijven lezen! 🙂 Want tot nu toe heb ik me altijd prima vermaakt met je blogjes!

Geef een reactie