Keek op de afgelopen week (6)

De dertiende vandaag. Niet dat ik bijgelovig ben, het is tenslotte geen vrijdag, maar ik vindt 13 gewoon een mooi getal. De afgelopen week was gewoon druk, druk, en nog eens druk en toch ook weer leuk. Een servercrash op het werk was hiervan de oorzaak. En dat je dan even de urgentie wat moet opschalen moge duidelijk zijn en dat daarvoor tijdelijk wat extra resources nodig zijn kan een pretiige bijkomstigheid zijn. Zo krijg je weer alle neuzen in de goede richting. Vandaag ga ik me dus even onthaasten, even in alle rust een bezoekje brengen aan een museum voor mij iets noordelijker in het land, waarvan een verslag volgt bij de vergeten auto’s van volgende week. Meer hints kunt u niet krijgen. En ik heb deze week op MSN een weblogmaatje wat nader leren kennen, en u snapt, daar gaat wat tijd in zitten, maar was heel aangenaam. Vervelen doe ik me niet, ik heb gewoon tijd te kort, en morgen moet ik alweer werken. De foto… nou ja zeg, waar komt die nu vandaan, die ruikt naar de erwtensoep, eigen design, gisteren… Maar voor de rest gaat hier alles naar wens.11 Comments

 1. Tja, als je eenmaal begint te kletsen op MSN is de tijd zo om!

 2. Erwtensoep heerlijk!! Alle soorten soep gaan er bij mij wel in 🙂
  MSNen is af en toe leuk, maar wat je zegt er gaat soms (te)veel tijd inzitten.

 3. Dat was vast hele lekkere soep.. 😉
  Ben benieuwd welk museum je vandaag hebt aangedaan!

 4. Ha, gisteren nog gegeten aan zee, snert is helemaal goed na een flinke wandeling!
  Gingen er ook nog erwtjes in de soep?

 5. Behalve de computercrash dus allemaal goede berichten. Houden zo!!!

 6. MSNen doe ik ook wel regelmatig met wat weblog collega’s. Altijd wel leuk zoiets.. Snert is trouwen overheerlijk, en zoals ik die groenten daar klaar zie liggen krijg ik water in mijn mond..

 7. Wat een frisse foto! Heerlijk… ik lust geen erwtensoep, maar die ingredienten kunnen ook wel ergens anders in 😉

  Heb een fijne dag!

 8. Veel plezier met het onthaasten, alles op zijn tijd!

 9. Zeker, en absoluut niets mis mee…;-)

 10. Ben benieuwd waar je heen gaat maar dat vernemen we vast nog wel. Enjoy!

 11. Ik hou me liever verder van de soep als je het niet erg vind!

  Veel plezier in het museum en veel plezier met fotograferen. 🙂
  Ben benieuwd welk vergeten merk we te zien krijgen!

  uiteraard gaat er tijd in MSN zitten, maar het is altijd wel super gezellig/interessant/leuk!

Geef een reactie