Me! op vrijdag

Het examen gisteren viel me even vies tegen, niet dat het moeilijk was, maar de stof is zo ontzettend saai en zo slecht geschreven dat je er niet eens makkelijk door heen leest. Volgens mij moeten we daar gewoon goede schrijvers zoals Wim. T Schippers voor inhuren (de stem van Ernie uit Ernie&Bert). En daarnaast heb ik gewoon weinig tijd gehad om me op het examen voor te bereiden. De vraag of ik geslaagd ben moet ik nog even met “ik weet het niet” beantwoorden. Er zaten een aantal vragen bij die op verschillende manieren gelezen konden worden. Ik had al diverse voorbeeldexamens gezien, maar nog gene zo warrig als die van gisteren. Het resultaat volgt later, en als het slecht is gaan we gewoon nog een keer. Maar dat het onderstaande niet kan snap ik zelfs…

UPDATE: Geslaagd, met een 9….25 Comments

 1. TOP en proficiat! En die foto is prachtig. Wat een daredevil 😉

 2. Ha, een 9, gefeliciteerd!

 3. Dat is wel een heel warrige uitslag, een negen als je zelf geen inschatting kon maken van hoe het was:-), nee hoor uitstekend gedaan, gefeliciteerd! Dat zit maar weer in de pocket.

 4. Supergedaan dus!!
  Gefeliciteerd! En nu lekker genieten van je welverdiende weekend!! 🙂

 5. Een zes was ook met de nieuwe norm niet meer voldoende geweest…

 6. waarom was je nu aan het “klagen”… hihi

 7. Mensen doen rare dingen uit gemakzucht. Meer moeite doen dan nodig is bijvoorbeeld. Eigenlijk heel vreemd.

 8. Knap! Duidelijk slimmer dan die lui met die ladders. 😉

 9. Gefeliciteerd Sjoerd! Dat wordt een feestje 🙂

 10. Gefeliciteerd hoor, toch harstikke goed gedaan

  En verder kom ik je een fijn weekend wensen

  Groetjes Gina

 11. het was dus zeker niet slecht… wat goed, een 9, gefeliciteerd!

 12. Ah, goed dat ik nog even langs kom, gefeliciteerd joh! Beetje tevreden? 😉

 13. Kun je gelijk onze haag ook effe doen?

 14. Je bent vast wel geslaagd. Wanneer krijg je de uitslag?

 15. Ik heb een tijdje in GB gewerkt, dan leer je pas echt hoe het niet moet. Ik werd er bijna vermoord door iemand die niet met een nietpistool kon omgaan. En dat van die bovenstaande foto is daar een gewone werkwijze in een fabriek, behalve dat die trapvasthouder even voor zijn rookpauze buiten staat. Ik heb wel eens gedacht hoe die slapstick-filmpjes bedacht zijn, maar dat blijkt dus gewoon een registratie van de realiteit. 🙂

 16. Weinig tijd gekregen…

 17. Weinig tijd gehad… of weinig tijd genomen…?

 18. Dat ze zo’n examen zo warrig kunnen maken. Ach joh, mocht je het niet halen ga je gewoon in herkansing! (ik weet niet of die man op dat trappie nog een herkansing krijgt als die valt!)

 19. Naarmate je ouder wordt zijn examens belangrijker.

 20. Afwachten maar… komt vast wel goed joh!

  FIJN WEEKEND!

 21. Ik ga er gewoon van uit dat je geslaagd bent

 22. Laten we hopen dat je geslaagd bent. Zelfs ik rolde er door! 😉

 23. Is er dan niet gewoon gekozen voor de verkeerde cursus?
  Want ik vind de theorie namelijk wel interessant. Heb vandaag op me stage even lopen googlen namelijk. 🙂

 24. tuurlijk ben je geslaagd,
  als ik een certificaat heb gehaalt heb jij zeker een diploma
  🙂

Geef een reactie