Me! op donderdag

Eigenlijk had hier vandaag een artikeltje moeten staan over CSS en HTML. Dat was klaar en stond gereed voor publicatie, maar het bevalt me niet. Ik kom mijn ei niet kwijt. Er is te veel gepland en geregeld. De maandag,woensdag,donderdag,vrijdag en zaterdag zijn al gerubriceerd. Daar komt toch verandering in. Ik maak voldoende mee om meerdere dagen te kunnen vertellen en sommige vaste bezoekers zitten niet te wachten op lange verhalen die ze toch niet intresseren. Na verscheidene gesprekken de afgelopen week kom ik toch terug op bepaalde zaken. Rubrieken zijn handig, ze werken ontlastend (nee, niet die ontlasting, die stinkt), maar zijn voor velen niet echt leuk. Ik heb ervoor gekozen om de donderdag maar weer voor mezelf te nemen. Ofwel voorlopig even geen CSS of HTML maar Me!. Ofwel u komt mij weer vaker tegen hier. Zullen we het maar zo samenvatten, ik was even van de leg af, of was het spoor bijster. Weet u overigens waar het spreekwoord mosterd na de maaltijd vandaan komt… Niet wat het betekent, maar waarom het dat betekend. En dat vindt u overigens eens niet in de WIKI.
Trouwens, ik heb gisteren mijn diploma VCA gekregen, dat geldt 10 jaar, en ik weet zeker dat ik dat niet meer opnieuw hoef te doen. Dit ter info voor enige van mijn collega’s die het papiertje nog niet hebben. Maar nu genoeg voor vandaag, het is al chaotisch genoeg en straks weet u niet meer wat de vraag was of het antwoord is.

Normaal plaats ik geen YouTube filmpjes, maar deze song van Canned Heat, on the road again (1968), speelt al de hele week in mijn hoofd en raak ik niet kwijt. Wellicht steekt het aan…


22 Comments

 1. Oh dat wordt dus weer vroeger opstaan of later naar bed op donderdag. Valt er voor mij ook weer wat te lezen. Ik snap nu de opmerking over de mosterd van het blogje van zondag. (Ik was even niet geweest door eigen drukte. Ik moest ook een deadline halen!

 2. Eens met Renesmurf! Ennuh… als jij een filmpje wilt plaatsen, doe je dat toch? Maar dat is mijn bescheiden mening. Leuke muziek!

 3. Loggen over loggen vind ik dan wat minder.
  Gewoon je ding doen, en als je dat wil rubriceren dan doe je dat, zonder dat er telkens bij te zeggen, me dunkt.

  Is mijn mening dan.

 4. De VCA is toch de laatste jaren slechts 5 jaar geldig? En welke heb je? VCA 1 of VCA 2?

 5. Van harte met je VCA-certificering. Daar word je nooit minder van!
  Heerlijk muziekje, dat zal ook hier nog wel even nazingen vanavond. ๐Ÿ™‚
  Ik zal je leerzame logjes over CSS en HTML missen, maar het lijkt me wijs om je niet teveel te laten ‘dwingen’ door je weblog.

 6. Toe maar hoor Sjoerd, je moet doen wat wel bij je past en een ritme is er om verbroken te worden, toch?!

 7. Vijgen na pasen, zeggen de Belgen, maar waar dat vandaan komt weet ik ook al niet.

 8. gefeliciteerd,
  ik weet van Peter dat VCA heel pittig kan zijn.

  het liedje ga ik luisteren

 9. swingt nog steeds, dat nummer..je moet doen wat je wilt..ik begrijp wel wat je bedoeld.

 10. Canned Heat was een geweldige band, heb ze een keer zien vergeet ik nooit meer.

 11. Heerlijk nummer! Er zijn vervelender liedjes om in je hoofd te hebben ๐Ÿ˜‰

 12. Ik weet het, hopeloos en niet meer te redden

 13. Je moet doen wat voor jou goed voelt. Ongeacht wat. Je youtube is wel een verassing, maar wel een leuke ๐Ÿ™‚

 14. Persoonlijk vind ik dit logje leuker dan eentje over CSS en HTML…

 15. Ha gezellig, Me himself! Ik snap al die abracadabra niet hoor, dus dat sloeg ik dan maar over. Maar even een beetje persoonlijk, even op de koffie als het ware, dat is altijd leuk. Gefeliciteerd met je VCA-brevet, Proost!

 16. Ik heb geen idee maar vertrouw er op dat jij het ons gaat vertellen! ๐Ÿ˜‰

  Lekker muziekje!! Ik hou er wel van!

 17. Geen idee waar het vandaan komt, wat het betekent is duidelijk.
  Schitterende Gouwe Ouwe! Je zou wel eens gelijk kunnen krijgen dat ik het vandaag ook niet meer kwijt raak. Ik vind het een leuk logje en ik zie weer wel wat er morgen staat ๐Ÿ˜‰

 18. Goh dat is een ouwetje, maar het gekke is dat ik het na de eerste noten direct herkende

 19. Altijd geweldig om Me! te verwelkomen bij jezelf. Ik kan je besluit om zelf weer wat meer ruimte in te nemen alleen maar toejuichen! Welcome back Me!

 20. Ik vind het een prachtig nummer!
  Chaotisch? Ach, ik ben maar 2 x de draad kwijt geraakt. ๐Ÿ™‚

 21. Dit is echt muziek die in je hoofd blijft hangen.
  Kortgeleden heb ik de verklaring gelezen van dit gezegde, maar ik ben het kwijt. Ouderdom? Als je de oplossing geeft, zeg ik vast en zeker, oh ja! Wat met nog bijstaat dat het uit de tijd van Napoleon of zo afstamt. Ik ben reuze benieuwd.
  Veel mensen zullen het jammer vinden dat je geen artikel over CSS en HTML hebt neergezet. Voor mij was dat te moeilijk. Dus ik mis het niet.

 22. Muziek is niet echt mijn stijl.
  En tsja een mens verandert soms van gedachten…

Geef een reactie