En koud dat het was…

Mijn vriend Humberto is weer terug van het skieen, of eigenlijk het snowboarden. Een beetje spierpijn en koud dat het was (-18). De foto zegt genoeg, die had hij dus niet door moeten mailen… Ik ben er nooit geweest en wist niet dat die snowboards zo groot zijn. ik dacht meer aan skateboard formaat. Vandaag is voor mij een lastige, maar aan de andere kant ook feestelijke dag. De eerste stap in een groot project moet volgens plan vandaag af komen. En dat gaat lukken. Eigenlijk tijd voor een feestje, maar doen we wel als alles in april wordt afgerond. Dan is het voorlopig afgelopen met de stress. Yes, and I feel fine…19 Comments

 1. Heerlijk gevoel, als je iets positief kunt afronden!
  Idd een groot formaat, wow! Ik zou het niet kunnen vrees ik.

 2. Eigenlijk mis ik dit soort winters hier een beetje. Voor het schaatsen en een eventuele 11 Steden Tocht zou ik het wel eens willen . -18 en een stevigen oosten wind. Aan de andere kant met de huidige gas prijzen zou het een ramp worden voor vele huishoudens..Het is dus wat dubbel. Ik denk dat het beter zo maar wat kunnen laten . Gr. Jan

 3. -18!! Jemig dat is pas koud.
  Maar wel heel erg leuk.

 4. Je moet zeker niet stressen..ik wens je daarom nu alvast en relaxt weekend!

 5. da’s nou precies de reden dat deze dame niet naar de sneeuw wil om te sporten! Veel te koud… brrrr!!
  Prinses wil binnenkort op snowboardles! Ze doet maar… ik wuif gezellig vanaf een restaurantje!! Lekker met een warme mok thee!!

 6. Jeetje, -18, dat is vriend Humberto ook wel aan te zien! De kou straalt er vanaf!

 7. Stress lijkt me niks, ik heb daar gelukkig nooit last van.
  Dan kan je beter snowboarden!

 8. Feestjes zijn altijd goed. Eigenlijk is iedere dag een feestje, zeker als je je goed voelt 😉
  Waarom kunnen we Humberto niet aanklikken? Die had ik nou weleens in het groot willen zien 🙂

 9. Snowboarden wordt bij de jongeren al bijna popularder dan skieen. ‘Het een kan ik niet en het ander zal ik ook wel niet leren. Wandelen in de sneeuw dat gaat wel en dat is ook mooi.

 10. Vasthouden, die fine feelings!

 11. Beter dat de stressvolle situatie(s) zometeen achter de rug zijn. Misschien een skivakantie er aan vast plakken om af te koelen? 😉

 12. Dat was in Pfronten bij de weissensee. Op de gletscher was het tussen -8 en -12.

 13. Dat board is groter dan die ik toendertijd in bruikleen had. Maarja, ik ben dan ook een niet zo vreselijk groot meisje, vandaar. En het was toen ook geen min 18 want dan was ik heel niet naar buiten gegaan. Met zo’n temperatuur ga ik lekker binnen, bij het haardvuur, een boekje lezen. Was het in Finland? Daar was mijn broer laatst en die had het erg koud.

 14. -18 is lekker fris idd. maar waar was dat?

 15. Min 18, brrrr en dan klaag ik op dit moment wel eens over 7 e 8 graden (maar ja, ik heb nog Aruba in het lijf met 30 graden)

 16. Inderdaad behoorlijk groot zeg

 17. gelukkig is je maatje er weer………………… nu samen dingen doen.

  en ja tis raar, alsof mijn vader nog voort leeft
  🙂

Geef een reactie