Hobbyavond

De donderdagavond is normaliter de avond waarop mijn vriend Humberto en me! bezig zijn met modelbouw. Zo ook gisteravond. Blokken foam snijden en met de CNC machine in model snijden. Momenteel zijn we bezig met het model van een Corsair na te maken. Dit model was vooral bekend om de inverted-gull vleugel. Die zorde ervoor dat het landings gestel zo klein mogellijk was. Samen met de grote propellors gaf dit een zeer kenmerkend uiterlijk.

In de afgelopen week is de guppy van Humberto ook (eindelijk) eens gespoten. En dat alleen omdat ik gezegd had dat die anders niet op de foto en de site mocht Op de foto ziet u onze werkplaats en de guppy vol in beeld.

12 Comments

 1. de guppy ziet er voortreffelijk uit, zo heb je veel eer aan je werk!

 2. mooi hoor,
  ik zie deze dingen dagellijks in het echie…………….

 3. Dat vliegtuig is niet voor Jan Mulder toch?

 4. Ik had toch echt een heel ander idee bij een guppy.
  Die Corsair vind ik een pracht toestel.

 5. Dat is mooi blauw geworden dus..

 6. Daarom is de onderzijde wit gemaakt, om meer contrast te krijgen…

 7. Met al dat blauw toch moeilijk te zien met een strakblauwe lucht?

 8. Een echte hobby is toch maar een mooie uitlaatklep waar je je ei in kwijt kunt lijkt me. Een beauty van een vliegtuig. Jammer dat ik een meisje ben, anders ging ik mij misschien ook nog wel richten op dit soort spul.

 9. Die eerste vind ik echt een cool vliegtuig en die tweede een mooie zwever!

 10. Bij mijn weten zijn guppy’s visjes… hi hi maar weer wat geleerd!

 11. Ondanks dat je wel hard werkt, is zo’n avond toch ook ontspanning…

 12. Wat ben jij streng:-)
  Wel mooie guppy

Geef een reactie