Ik zal er niet te veel woorden aan vuil maken, maar vanaf vandaag hoor ik bij een andere doelgroep in de maatschappij, de vijfenvijftig plussers. 2 mei 1953, een eeuwigheid geleden dus, ben ik geboren in Gebrook, en ik woon daar nog steeds. Ik neem vandaag afscheid van mijn jeugd en ga me voorbereiden op mijn tweede jeugd. Ik heb alvast een paar spelletjes opgezocht voor mijn gasten a.s. zaterdag. Ik heb een dobbelsteen met 15 kanten, en de kant die boven blijft liggen bepaalt wat we gaan doen. Oh ja, er moet ook nog een vaatje leeggemaakt worden, met echt wit bier van de Lidl (twee mag ook). Koffie en vlaai zijn vandaag voor de watjes…

20 Comments

 1. Tjee Me! 55 dat is een echte mijlpaal. Van dat vaatje, had je dat niet iets eerder kunnen aankondigen, wij waren graag even naar het barre noorden afgereisd ๐Ÿ˜‰
  Van harte gefeliciteerd!

 2. Sapperdeflap…. dat is een hele leeftijd Sjoerd!
  Mogen we dan als jongeren nog wel jou site blijven bezoeken?
  Hahahahaha, nee, alle gekheid op een stokkie.

  VAN HARTE GEFELICITEERD! En nog vele jaren in goede gezondheid toegewenst!

  xxx Marijke

 3. Ik las op hyves dat je vandaag jarig zou zijn, dus ik kom je even van harte feliciteren!
  Geniet van je tweede jeugd ๐Ÿ˜‰ Een hele fijne dag, ook voor morgen als je een stoer feestje gaat geven ๐Ÿ˜‰

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.