To be duct or to be duckt

Duct-tape the original is een universale tape die letterlijk en figuurlijk voor alles kan worden gebruikt. Ik gebruik de tape voornamelijk om kapot gevlogen vliegtuigen te repareren, maar de toepassingsgebieden zijn legio. Zoals onderstaand naakt voor mij een kunstzinnige uiting is van het gebruik met Duct-tape. De foto is geleend van deze site met volledig uit hun bol gegane lui die alleen maar van dit soort grappen verzamelen. Overigens kwan de inspiratie voor dit logje van Miwian, die het had over een rolletje traveltape. Overigens moet ik vandaag aan de slag om de laatste loodjes aan ons project af te werken de eerste fase is in ieder geval al goed verlopen. Vanavond is alles achter de rug als het goed gaat. Duim maar voor me, I need it.

17 Comments

 1. Ja da’s bijna een sekte, die duct fans. Ik ga zelf eens mijn oude fiets een nieuw leven geven door deze volledig in de duct te hullen.

 2. ik duim mijn duimen helemaal kapot,
  dat kan je ook plakken toch…………..

 3. ik ken het niet, had er nog nooit van gehoord 🙂

 4. En maar plakken…

 5. Omdat ik de uitslag nog niet weet, zal ik alsnog even duimen!

 6. Tsjongejonge, wat een klus! Hoop dat je toch nog wat geniet van zomerzon enzo?
  De term ducktape is lang niet by iedereen bekend hoor ik… Ik gebruik het ook veel hiero!!

 7. het doet mij sterk denken aan De Bachante van Rik Wouters waarvoor hij zijn vrouw Nel als model heeft gebruikt.Meer dan levensgroot beeld.

 8. Dan ga ik er vanuit dat je nu welgedaan zit te genieten van een prachtige avond, buiten, achter een goed en koud glas bier. Want dat zul je, denk ik zo, dik voor Essent verdiend hebben.

 9. Ja, dat is goed spul. Ik heb er altijd een rol van in de auto liggen en eentje thuis.
  Hopelijk heb je de laatste loodjes intussen achter je.

 10. Ik dacht echt dat het Duck Tape was…

 11. Wij houden er boten mee drijvende!

 12. Echte Ducktape is onmisbaar 🙂

 13. Het is ook prima spul om je ex mee de mond te snoeren. Heb ik gehoord.

 14. Ik duim voor je!

 15. Zo’n geweldig spul dat DuctTape!! Ik heb al heel wat weer aan elkaar geroggeld met dat spul. Ze hebben tegenwoordig tassen en portomonnees van dat spul en is echt een hype geworden!
  Succes Sjoerd met de laatste loodjes!

 16. Ductape is net al tyrips een van de handigste uitvindingen van de mensheid.

 17. Altijd handig die tape, als was het maar om iemand de mond te snoeren:-)

Geef een reactie