St(o)ring

Gadakkie, mijn PC weigert alle diensten. En dat uiteraard als me dat niet uitkomt. Ik lekker bezig ben geweest met mijn hobby, het ontwerpen en maken van modelvliegtuigen. En dan van Mikkiesoft het advies krijg om mijn PC maar eens opnieuw te installeren. Sodejandorommeke. Dan zal ik dat advies maar eens gaan opvolgen. En hopen dat het logje alsnog wordt geplaats, na tig keer proberen…. Maar mikkiesoft, als het een beetje meezit wordt het wel Linux wat dadelijk draait….

17 Comments

 1. Nou ja, buiten regent het dus dan heb je binnen lekker wat te doen. ๐Ÿ™‚

  Wel balen, succes!!!

 2. De serendips PC is “dual boot”: Linux (Ubuntu 8.04) en Vista (met de profiles van Firefox en Thunderbird geshared natuurlijk). Het beste van beide, en als er een niet werkt, dan doet de andere het nog wel. Zeer aan te bevelen en echt een verademing (Ubuntu!).

 3. in ver band met de hacks van de overheid, moet je dat voortaan eens per maand doen.

 4. Je logje is gelukt, en ik kom je ook en fijn weekend wensen.
  Trouwens ik heb nog een vraagje aan je, we hebben een nieuwe fototoestel , en als ik mijn foto’s wil verkleinen voor mijn log worden ze niet scherp
  Heb jij nog tips voor me zodat ik ze goed kan verkleinen en toch nog scherp blijven.

  Groetjes Gina

 5. Sinds enkele dagen sta ik ook weer op voet van oorlog met Mikkiesoft. Na een belangrijke update “ter beveiliging” van mijn systeem knalt Vista elke keer als ik Outlook open naar het oude vertrouwde blue screen. Na enige zoekwerk adviseerde Mikkie me om voorlopig mijn mail maar binnen te halen en te verzenden via een uiterst onveilige work around. ๐Ÿ™

 6. Altijd ergelijke dingen als je pc niet naar behoren werkt, maar zo te zien en te merken heb je het toch voor elkaar gekregen ๐Ÿ™‚

 7. Er staat wat dus het zal wel gelukt zijn…. toch?

 8. potverdikkeme, dat is balen ;-)…in Limburg zeggen ze toch ook sodeju?! haha…nou ja, je hebt wel gelijk, het is een belachelijk advies..

 9. Dan maar gelijk je eigen raad opvolgen ๐Ÿ™‚

 10. Maar er is toch niets aan de hand? Je hebt jouw stukje immers gewoon geplaatst.

 11. Wat een pech zeg! Ik hoop dat je mikisoft weer aan de praat krijgt! En ander koop je toch gewoon een Mac? ๐Ÿ˜‰

 12. nou ben ik benieuwd wat je draait,
  gelukkig is je log gelukt.

  fijn weekend
  ๐Ÿ™‚

 13. 8.04 zeker te adviseren!
  En alles nog gelukt of is het inderdaad linux geworden?

 14. Ubuntu vond ik erg fijn werken op mijn werk.
  Maar aangezien ik veel met pfotoshop moet werken daar, was XP toch handiger…

 15. Hier ook 8.04. Als een zonnetje, zoals Catman zegt.

 16. Je hebt nu de gelegenheid om het te proberen. Als je toch opnieuw moet installeren, dan is zo’n uitstapje naar linux wel te doen. Wie weet verhuis je wel helemaal naar Linux. Ubuntu 8.04 draait hier als een zonnetje. Give it a try! ๐Ÿ™‚ Het kost toch niks, Linux is gratis!!

 17. Hopelijk doet je pc snel weer wat je wilt

Geef een reactie