Niks funny vandaag, helemaal niet

Op de valreep zullen we maar zeggen, diep in de nacht is overdreven maar ik ben nog niet klaar met windows. Wilde dat kreng eerst niet starten, wilde hij gisteravond ook niet meer afsluiten. Je hebt van die dagen. Maar och, het regende en ik heb de knoop maar doorgehakt en heb de hele zaak eens opnieuw geinstalleerd. Ik haat windows, maar kan helaas niet zonder. En ik hoop dat ik alles heb behouden wat ik nodig heb. Zoniet, pech gehad. Ik ben daar vrij makkelijk in. Behoudens mijn foto’s dan. Die sla ik drie keer op om er zeker van te zijn dat ik die later ook nog heb. Maar goed, geen logje voorbereid, maar wel nog een foto uit de botanisch tuin, een toegift… Nu gaan we eerst lekker slapen morgen zien we verder. (u mag op de foto klikken)


16 Comments

 1. Ik haat Windows helemaal niet, dat verklaart waarom het altijd prima werkt natuurlijk.
  Soms is een computer best een gedoe, en dat gaat allemaal van je logtijd af, thats live.

 2. En ik moet nog steeds beginnen met een her-installatie.

 3. Meestal zijn het gebruikers fouten. Sterlte met het verlies.

 4. Dat is zo erg als dingen niet werken zoals het moet.

 5. Windows … webhosting … breek me de bek niet open … 🙁
  Maar het juffertje staat mooi op de foto. Volgens mij ga jij nog wel eens sparen voor een macrolens …

  OT: Mijn weblog is opnieuw getroffen door een storing. Om toch wat foto’s kwijt te kunnen, heb ik tijdelijk een nieuwe directory op mijn website aangemaakt. Zie de URL boven deze reactie.

 6. Ik ben dol op toegiften! 😉

 7. Frustrerend als het allemaal niet werkt zoals zou moeten… Succes ermee!

 8. ik leef met je mee..als ik ergens een bloedhekel aan heb is de boel formateren en alles eraf te halen, dan ben ik wel net als jij, dat het me dan niet meer uitmaakt…behalve de foto’s idd…en laten die nou ook niet goed opgeslagen zijn, de laatste keer dat ik dat moest doen..ja dat was balen. Ik hoop dus dat het je nu weer me gaat zitten

 9. Ik zou als ik jou was ook je harware eens onder de loep nemen. Niet alles ligt altijd aan Windows. Bijna alle problemen worden veroorzaakt door drivers van derden, hardware, of door de gebruiker zelf. Kijk eens in je logfiles wat er precies aan de hand is.

 10. Ik haat Windows ook maar ja daar schiet jij niks mee op, hopelijk werk alles snel weer na behoren.

 11. Wij hebben twee weken geleden all pc’s opnieuw geenstalleerd en alles ging vlot dit keer, afkloppen…

 12. ik snap die aversie tegen windows niet, maar ik zal dan ook wel niet genoe uit mijn computer halen. ik vin die tuin ook mooi, maar ik zou ook het geduld niet hebben om al die bordjes te lezen

 13. Altijd fijn om een mooi plaatje achter de hand te hebben.

 14. hopelijk doet je pc nu weer wat JIJ wilt.
  😉

 15. Wat een ellende Sjoerd! Hopelijk werkt het nu weer helemaal naar behoren na die reinstallatie!

 16. Weer zo’n “elk nadeel hep een voordeel” actie, wanneer had je ons dan deze prachtige libelle laten zien?

Geef een reactie