Ik wil met jou wel dansen maar…

Gisteren was een echte uitrustdag, we hebben niet zoveel gedaan en ik moet zeggen dat ik ook niet al te veel zin had om wat te doen. Een zeurende oorpijn met pijn in de bovenkant van mijn kaak aan die kant waren daar de oorzaak van. Ik hoop dat ik daar vandaag minder last van heb. Daarom moet u het vandaag maar even doen met een foto van een prachtige dame, samen met haar vriend op bezoek in de botanische tuin van Terwinselen. Als ik iedere dag alleen maar een foto uit eigen werk laat zien heb ik volgens mij voldoende stof tot aan mijn pensioen.(klik op foto)


9 Comments

 1. Deze foto mag van mij op een kalender geplaatst worden. Prachtig en wat een sfeer

 2. die pijn is heel herkenbaar ook op die plekken, maar bij mij scheen het een slechte kies te zijn 🙁 hopelijk voor jou is het oorpijn en is het snel over.

 3. Dat klinkt niet best, heb je een rotte kies of een rot oor. Beterschap ermee in elk geval.

 4. Er is niks mis met uitrustdagen, maar als dat vanwege pijntjes is is het minder natuurlijk. Ik hoop dat het inmiddels wat gezakt is.

 5. De dame is echt prachtig

 6. Ik zou eerder hopen op helemaal geen pijn, ipv minder.
  Ik gun je wat je wenst. Beterschap.

 7. Oorpijn, pijn in je kaak.. beterschap zou ik zeggen..

 8. Schiet niet op Sjoerd, hopelijk ben je vandaag van die nare pijn af! Ze staat wel uitnodigend te trappelen hoor die dame! 😉

 9. Leuke foto. Maar waarom zichtbaar een rondje C aanbrengen? Dat kan je veel beter onzichtbaar doen.

Geef een reactie