Servicebeurt

Soms heeft een auto een servicebeurt nodig. Ook mijn auto moest daar even aan geloven van de week. Je kunt natuurlijk je auto brengen, een leenauto meekrijgen en later de zaak weer omruilen, maar dat kost extra. Mij is verteld dat je erop moet staan om te wachten tijdens de beurt. Dan wordt er keurig aan je auto gewerkt, men weet dat je wacht en het aantal werkuren en ongewenste onderdelen worden tot een minimum gereduceerd. Dat je de wachttijd kunt bekorten door een rondje om de garage heen te lopen en je oude camera hierbij mee te nemen (lag toch achter in de auto) is mooi meegenomen. En dat leidde tot de onderstaande foto. En ik was niet eens bang van dat grote beest dat een aardig stukje kon vliegen. (klik op het voorbeeld voor een vergroting).13 Comments

 1. Slim bekeken zeg:-)

 2. Mijn Porsche dealer laat mij altijd rondjes rijden in de nieuwste modellen….

 3. Goeie tip! Mooi, zo’n sprinkhaantje, of wat het ook is! Ik zie m hier ook wel eens!

 4. Dankzij de schutkleur van dat groene monstertje is het een mooi zoekplaatje geworden.
  Hopelijk viel de rekening van de garage mee, want autorijden is zo al duur genoeg.

 5. grappig zag dat beest een hele poos echt niet…

 6. Ik lever hem af, loop naar huis, en als het klaar is bellen ze, dan haal ik hem weer op!

 7. Zo zeg wat een joekel!

 8. zo hebben je twee..in 1 klap 😉

 9. Wachten tijdens de APK is ook een handige. Ik kan veel aan mijn auto zelf. Dat wat de dealer moet doen blijf ik bij.. Dat is een redelijk beestje zeg

 10. Ondertussen hebben ze geen olie ververst, je remolie niet gecontroleert, je was gewoon aan de wandel.

 11. Als je niet had gewacht had je dat groene beest nooit gespot! Toch had ik dat beest liever niet gespot en had gewoon een leenautootje gevraagd! 😉

 12. hihihi, ja voordat je het weet zit hij op je neus.
  En, viel de rekening mee?

 13. wow, dat is een grote zeg.
  heb er ooit een zo groot gezien in frankrijk.

  en hielp het met de kosten ?

Geef een reactie