Klussen – dag 2

Soms zit het mee, en af en toe zit het tegen. Als ik moet kiezen leg ik toch liever even een vloertje op de grond. Tegen de muur gaat toch net even wat anders. maar goed, ik mag niet klagen als ik naar het tussenresultaat na dag 2 kijk. Nu wordt het pas echt moeilijk en je ziet er straks niets van. Ik moet elektra gaan verleggen en zorgen dat de steunen voor de TV weer op de goede plaats aan de muur komen. Dan nog even de telefoon verleggen. Na afloop van klusdag 2 was ik even kapot moe.En als je zo’n hele dag in de weer bent heb je niet veel anders te vertellen.(foto is aanklikbaar voor een groter beeld). Daarom heb ik ook maar dag drie gedeeltelijk overgeslagen met klussen en ben daarvoor in de plaats met mijn vrouw op pad geweest. Mocht u mij vandaag missen weet u waar het aan ligt, of de stroom doet het niet meer, of het internet ligt eruit. En daarvoor heeft Boeddha ook geen passend antwoord klaar staan.


12 Comments

 1. Ik ben benieuwd naar wat het wordt, maar de muur ziet er in elk geval veelbelovend uit.

 2. Eerlijk is eerlijk. Het resultaat verrast me echt. Heel opmerkelijk en het aanzien meer dan waard.

 3. Vind het knap! Persoonlij ben ik groot voorstander van “laten doen”. Minder leuk maar voor mij wel een heel stuk sneller en eenvoudiger.

 4. best apart die donkere en lichte door elkaar..volgens mij wordt het er alleen maar mooier op in de loop van de tijd en dan wrijf je was erin en is het helemaal opgepimpt…denk ik

 5. Huh? Vanmorgen had ik een reactie geschreven, maar waarschijnlijk had ik de helft niet ingevuld bij mijn gegevens, en is de reactie niet geplaatst.
  Wat een gaaf idee om je muur zo te pimpen. Gewaagd, dat wel!
  Wat ga je op de linkermuur doen? Hetzelfde?
  Maarreh… niet piepen na 2 dagen klussen hoor… watje 😛
  Ik heb vandaag een ADV-tje, moet ook zo af en toe he? 😉 Plaats je foto’s van het geheel als je klaar bent? Ik mag altijd graag even bij anderen naar binnen gluren.
  Succes ermee!!

 6. Volgens mij heb je wel eer van je werk als het straks klaar is. Dit ene stukje muur ziet er al prima uit. Ik zou er niet aan moeten denken om dat parket aan de muur te bevestigen, op de vloer vond ik het al lastig genoeg.
  Succes verder!

 7. ziet er super mooi uit,
  ga de foto aan ega laten zien,
  is wel wat voor ons over 4 jaar
  🙂

 8. Dat gaat allemaal wel lukken denk ik.. 😉

 9. Ziet er wel helemaal top uit Sjoerd. Het is dan even een klus maar dan heb je ook wel wat!!

 10. het ziet er fraai uit, maar wordt de kamer niet erg klein van die donkere muren?

 11. Wat apart, die verschillende kleuren, je moet maar op het idee komen. Ziet er erg leuk uit zo. Veel (klus)plezier maar weer vandaag, het is er prima weer voor.

 12. Ziet er goed uit dat stukje muur. Origineel idee parket tegen de muur.
  Dat je moe bent kan ik wel geloven ja. Klussen kan geestelijk ontspannend zijn, maar kost soms flink wat fysieke energie. Succes met het klus vervolg.

Geef een reactie