Terug van weggeweest

Gisteravond ben ik mijn dochter met enkele vrienden en vriendinnen gaan halen op het vliegveld van Brussel, terug van een vakantie in Spanje Op de heenweg tot vlak voor Leuven in een noodweer gezeten met heel veel regen en in Brussel was het nog mooi weer. Maar het was van de zotte daar. In de file staan voor het vliegveld om een paar van die kabouters op te pakken. Dan maar even parkeren op het expressdek. Binnen was het ook al zo vol in de aankomsthal en uiteraard had het vliegtuig vertraging, maar goed, daar hou je gewoon rekening mee en zorgt dat je in ieder geval op tijd bent. Op de terugweg kon ik de lichten uit zetten. Miljaar wat een weer, een complete hoosbui met bijbehorend orkest en flitsend vuurwerk. dat was even anders dan een dag eerder, toen heb ik dit sfeerplaatje geschoten vlak voor dat we van het modelvliegveld vertrokken.(klik voor een groter beeld)


11 Comments

 1. ja waren mooie luchten, waar ik nu al de pest aan heb die drukte overal, daarom vermijd ik het hoogseizoen. 😉
  Tja het weer blijft wel een verassing 🙁

 2. Wat een schitterende foto!

 3. Wow, die foto is inderdaad prachtig!

 4. Best wel mooi om te zien dat noodweer

 5. goh dat je daar in die hoosbui was beland…er is hier nog geen spatje gevallen en wat een prachtige foto, dat is idd pas een voltreffer!

 6. Dit is echt een prachtige voltreffer, Sjoerd!
  Prachtige kleuren, en vooral de omhoog reikende schaduwen zijn erg mooi.
  Complimenten. 🙂

 7. Het is hier heel de dag zeer mooi weer geweest gister, ook vandaag toto nu toe..

 8. Wij hebben het hier (omgeving Hoek van Holland) gewoon drooggehouden. We keken even naar de afscheidswedstrijd van Jaap Stam en waren verbaasd dat het daar noodweer was!! Hier scheen het zonnetje nog! Fijn dat ze er weer zijn!! Prachtige foto van the day before!!

 9. Ik heb gisteren weer heerlijk genoten van het Orkest van Thor.Hij deed z,n uiterste best gisteren aan het eind van de middag hier in Flevoland.

 10. Wauw, wat een prachtige foto! Hier was het bijna noodweer en de ramen en deuren trilden bij de donderslagen. gelukkig hebben we het weer doorstaan maar ik heb wel aan alle kampeerders moeten denken.

 11. Wij hadden enorm veel regen, maar zagen in de verte enorm veel flitsen.

Geef een reactie