Hij is er! – by Frank

Mijn website is er. Eindelijk. Bij het van start gaan eind vorig jaar, van Bvision, had ik al gezegd dat ik ook nog een website voor mezelf zou gaan maken. Een paar weken vakantie nu, gaven mij de tijd om o.a. ook aan mijn nieuwe site te werken. Hij is niet af, maar dat is een website m.i. nooit. De komende tijd zal hij steeds verder gevuld worden.

Tot voor 2 weken wist ik niet welk CMS ik er voor zou gebruiken. Ik heb Joomla, Serendipty, Drupal en WordPress overwogen. Ik had vooraf een lichte voorkeur voor Serendipty. Dat kwam waarschijnlijk ook, omdat ik daar al regelmatig mee werkte. Maar na veel onderzoek vooral naar het integreren van een fotogallery, is het toch WordPress geworden. Dit stond helemaal los van het feit dat Bvision ook sinds enkele dagen in WordPress is. Me! en ik wisten dit niet van elkaar.

De kleur van de site is zwart. Dit omdat dit, denk ik, een mooier contrast geeft met foto’s. Met mijn site ga ik voornamelijk mijn eigen foto’s publiceren. Verder komen er in ieder geval ook mijn tutorials te staan, die ik ook al voor Bvision gemaakt heb. Regelmatig komen er ook tips en tricks te staan. Ik zal er niet of weinig bloggen, daar is hij ondanks het gebruik van WordPress niet voor bedoeld. Ook de mogelijkheid om commentaar te geven staat (nog) niet aan.

Klik hier of op de onderstaande foto om naar http://www.rsmln.nl te gaan.

16 Comments

 1. mooi zeg en interessant…succes!

 2. Ben benieuwd naar hoe het zich ontwikkeld.

 3. Beetje traag maar wel leuk.

 4. ziet er goed uit zeg,
  succes hoor

 5. Helemaal blij dus. Geniet van je eigen arbeid.

 6. Heeft beide feeds in den reader aangepast c.q. toegevoegd.

 7. @Renesmurf: De naam is inderdaad niet gemakkelijk. Maar wat ik wilde was er niet meer. Dus toen dit maar gekozen. Het is wel lekker kort.

 8. … ik ga snel een kijkje nemen!

 9. Domeinnaam is niet erg makkelijk te onthouden.
  maar goed, je hebt daar mooi alles bij elkaar!

 10. staan beide in de rssfeedreader 😉

 11. Suc6 met je site

 12. Ziet er mooi strak uit.
  Mooi fotoserie van Kos ook!

 13. Hij ziet er erg mooi uit!

 14. Veel plezier met je nieuwe site. Je eerste berichtje heb ik net gelezen en fotograag ze!! (lekker nummer van S&G bytheway)

 15. Veel succes met de site

Geef een reactie