Afgelopen uit

Helemaal afgelopen is het met mijn vakantie. Vanaf vandaag mag ik weer met frisse tegenzin aan de slag. Je zou er zomaar aan kunnen wennen, aan zo’n pre-pensioen periode. Vakantie vieren, wat klusjes opknappen, en zelf tot rust komen waren de doelstellingen, en die zijn er helemaal uitgekomen. Alleen tot aan mijn pensioen duurt nog een jaartje of zeven. Vandaag zal ik wel een hoop achterstallige mail moeten beantwoorden en eens kijken wat mijn collega’s in al die tijd hebben uitgevoerd om mijn terugkomst zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Een ontvangst met vlaai en koffie zou niet gek zijn. Alleen waar haal je op maandagmorgen om 7 uur een vlaai vandaan. Zelfs de bakker draait zich tegenwoordig dan nog een keer om volgens mij. Maar, alle opties blijven open. In geval van nood kan ik nog zelf wat halen. Als afscheid van de vakantie nog een plaatje uit Toscane. Uit Florence…(klikken op de foto mag)

17 Comments

 1. Helemaal mee eens, ik wil eindeloos oefenen voor mijn pre pensioen.

 2. De feestdagen komen eraan, dus ook vrije dagen.

 3. Hmmm, tja, aan alle goede komt ook een eind of zo? In ieder geval is je accuutje weer flink opgeladen! Hoe heb je het opgelost, toch maar geen vlaai?!
  Dat gevoel heb ik ook altijd na langere vakanties. En ik beken, nu ik parttime werk en mijn week weer anders is ingedeeld als voorheen, moet ik steeds ‘op gang’ komen…

 4. Dat zou een mooie eerste start zijn met koffie en vlaai!!
  Suc6 met je eerste werkdag, hoewel die er natuurlijk alweer opzit!!

 5. De eerste dag is altijd het vervelendst, daarna gaat het wel weer.
  Nu op naar kerst!

 6. Arme jij.
  Hopelijk heb je niet al te veel last van beginnersproblemen

 7. De eerste dag zit er alweer bijna op, hopelijk is het een beetje meegevallen 😉

 8. Dat zal weer wennen zijn na 5 weken ‘vrij’ zijn! Je kan nog wel lekker nagenieten van je vakantie met die mooie foto’s van Italie! Werk ze!

 9. Werkze! Ach, voor je het weet is het weer Kerst …

 10. Ik zou zeggen werk ze.. Het is toch grijz buiten..

 11. oh jammer zeg, wat is dat snel gegaan………..
  werkze en die fotokijk ik thuis even
  😉

 12. Wauw, wat een pleetje, enne sterkte voor straks. Dat al je dromen (vlaai en koffie die klaarstaat) uit moge komen 😉

 13. Ja, ook aan alle oede dingen, komt een eind.
  Werk weer met zin.

 14. Firenze…. hmmmmmm. Zo heerlijk!
  En werkse maar weer morgen, sterkte 😉

 15. Werk ze! Nu hoop ik maar voor je dat je over zeven jaar nog wel met pensioen mag van kabinet Balkenende VI.

 16. Op zondag? Tjonge… geniet nog maar even…

Geef een reactie