Uit de oude doos – Denemarken 2003

bVision.nl

Nee, een digitale camera had ik nog niet toen we in 2003 richting Denemarken vertrokken. En de echte shots uit deze tijd zijn achteraf wel ingescand, maar hebben kwalitatief toch echt niet het niveau dat ik hier zou willen publiceren. Wat me wel aantrekt als ik de foto’s terug zie is de rust die we daar hadden, met de auto het strand op, Legoland, het wondermooie huisje en niet te vergeten het gevaarlijke wild waar je overal voor gewaarschuwd werd, de tocht met de bus door het militair oefenterrein, en de ongerepte schoonheid van de natuur in West Jutland. En die mijmeringen ontstaan nadat ik weer een aantal dagen aan het werk ben, alsof ik nooit ben weggeweest. Op de foto de gevaarlijke creaturen…

bVision.nl

22 Comments

 1. 41o58iapnvrdk90v

 2. Die benaming getuigt van meer respekt en geloof dan ons gebruik van het woord “vee”.

 3. kwaliteit vind ik altijd het minst belangrijke..het staat wel gaaf zo dat bordje op je blog 🙂

 4. Met de bus van het werk?

 5. Het is een mooi land.
  Maar toen ik eenmaal zweden, noorwegen en finland ontdekte, woei, das wel zo wonderschoon.

 6. Ik gooide vanmiddag me CS weg 😛 en op me werk kan ik niet inloggen op me FTP. Nu is alles weer werkend.

 7. Met de auto het strand op, wat is daar nou zo leuk aan? Op Terschelling doen ze het ook, alle mooie zandgolfjes door brede autobanden weggewalst.

 8. Heerlijk toch, mijmeren? Ik ben in m’n hoofd al helemaal bij onze net geboekte vakantie in Toscane zomer 2009…. Wat duurt dat nog lang!

 9. daar wil ook nog eens naar toe, lijkt me schitterend, alleen het weer he.

  tis alweer bijna weekend hoor………..
  😉

 10. In Denemarken ben ik nog nooit geweest, maar die mijmeringen n.a.v. oude vakantiefoto’s herken ik maar al te goed. Net als je gedachten over de kwaliteit van vroeger ingescande foto’s, trouwens. Maar ach, ze hebben desondanks nog steeds een nuttige functie bij het in herinnering roepen van leuke momenten.

 11. Dit hoort bij de napret van de vakantie. Onverwachte hunkeringen die van vrijheid getuigen en boven komen omdat de factor plicht weer is teruggekeerd. Heerlijk toch? Real life.

 12. He! Een koei met hoorns.

 13. hehehe dat is toch wel een van de minst gevaarlijke die er tegen kan komen. Verders gaan we er niet voor niets wonen natuurlijk. Het is een heerlijk land..

 14. Pas op! Auw 🙂 Mooie bus!

 15. Hahahaha dat zijn wel hele gevaarlijke kreaturen! 😉

 16. M’n broer’s vader woonde in Denemarken. Inderdaad een prachtig land.

 17. ja, wij waren er vorig jaar, rust, ruimte,mooi huisje tussen de bossen heerlijk.
  Kwaliteit foto maakt toch niet uit?

 18. Volgens mij duurt het niet lang meer voor je er weer heen gaat:-)

 19. Echt op vakantie gaan is bij ons weeral een paar jaar geleden, maar het neuzen tussen de oude foto’s is inderdaad leuk. Herinneringen ophalen en elke keer weer het voornemen om volgend jaar ECHT weer te gaan. Tis een hobby op zich dat mijmeren en terugkijken zeg maar.

 20. Hee is da een foto van ‘vanman’?
  ja en dat mijmeren herken ik wel, we zullen het echter ook voorlopig met de herinneringen moeten doen in huis Mikelodeon 😉

 21. Heerlijk, toch dat mijmeren over vakantietijden.
  Krijg je weer zin om nieuwe plannen te maken.

Geef een reactie