Kabelkelder

Je hebt wel eens van die weken waarin de werkzaamheden niet helemaal overeenkomen met het vak dat je gekozen hebt. De afgelopen twee weken heb ik al van alles gedaan waar ik normaal niet aan zou denken. Zo heb ik al als elektricien gewerkt, onder de vloer gelegen in de dataruimte, en gisteren in de kabelkelders van een van onze schakelstations doorgebracht op zoek naar een mantelbuis van een glasvezelkabel. En geloof me, in die kelders kan het stinken… Aan de andere kant is dat natuurlijk ook de charme van het werk. Als je altijd hetzelfde zou moeten doen verveel je je ook snel. En dat is bij ons beslist niet het geval. Aanstaande zaterdag moet ik ook iets doen waar ik in de verste verte niet aan gedacht zou hebben, maar daarover later meer. Het heeft wel wat te doen met het onderstaande plaatje… Wie het raadt krijgt een (virtuele) pepernoot. Medewerkers van dit weblog zijn uiteraard uitgesloten van deelname. Die kunnen de pepernoten zo uit de pot pakken.

bVision.nl

16 Comments

 1. Volgens mij ben je dan Sinterklaar of misschien ook wel zwarte Piet

 2. Ik sluit me aan bij bovenstaande, of de geniale onderstaande, maar dat telt natuurlijk niet!

  Mijn werk is vooral afwisselend omdat ik elke keer ergens anders ben.

 3. mmmmmmmm ik denk ook zwarte piet spelen,
  misschien kom ik je nog tegen , op ons sinterklaasfeest
  😉

 4. Ik ken zwarte pieten die met pepernoten strooien zonder dat je een prestatie hoeft te leveren. Dat zijn heeeele lekkere pepernoten en de zwarte pieten houden er ook altijd een heel goed gevoel aan over. Zoveel blije gezichtjes…..

 5. Ga je helpen bij teletekst?

 6. een pc probleem oplossen voor een kennis maar dan wel als zwarte piet 🙂

 7. Zwarte piet wie kent hem niet? 😛

 8. Hmmm lekker pepernootje!

 9. Brieven aan Sinterklaas beantwoorden?

 10. een virtueel pepernootje… lust ik die wel?

 11. Volgens mij ben je hulppiet of sinterklaas voor het bedrijf…

 12. Tja, zwarte piet spelen was ook het eerste dat in me opkwam en ik ben zo te zien niet de enige.

 13. Van al die kabels van hub naar switch kreeg ik het vaak knap benauwd, omdat ze altijd op plekken liggen en bijeenkomen waar je liever niet te lang wilt zijn.
  Ga je optreden als Hulpklaas?

 14. Ja ik denk ook dat je voor zwarte piet spelen hangt!

 15. Haha, zwarte piet spelen

 16. Euh, rijmen en dichten???

Geef een reactie