Los Incas

Los Incas

In het weekend ben ik eens op zoek gegaan naar de ontbrekende muziek in mijn collectie en ik kom tot de ontdekking dat ik een plaat mis die ik eigenlijk helemaal niet wil missen. Helaas digitaal nergens uit te halen. Ik weet dat de plaat destijds op vinyl is uitgebracht door Philips. De titel van de plaat is La flute magique de los incas en de artiesten waren los Incas. Ik hoop dat iemand de plaat per ongeluk ergens digitaal heeft. Voor de rest hebben we het voor elkaar gekregen om eens niet aan de verleiding toe te geven om te gaan shoppen. We hebben ons vermaakt met twee films van Steven Seagal die we een tijdje terug in de uitverkoop hadden meegenomen en die we beiden nog niet gezien hadden.

bVision.nl

17 Comments

  1. Gerard Peet

    Sjoerd, heb je die plaat intussen als MP3?

    Zo nee dan kan ik mijn LP voor je digitaliseren en de mp3-tracks opsturen.
    Ik ben al mijn platen aan het digitaliseren (althans de tracks die ik op mijn IPod wil hebben) en toevallig is deze LP nu aan de beurt.

  2. Ik heb La flute magique de los incas voor je gedownload (ik gok dat die van los incas is maar garantie tot aan de deur). Mocht je hem willen hebben dan laat je het me wel weten. (hij is 5,5 mb groot in mp3-formaat)

  3. Ik heb ergens een LP van Los Incas, maar volgens mij niet dezelfde. De kwaliteit is abnormaal slecht omdat ik die LP op een draagbare pick up draaide, (die ik overigens ook nog heb) en in die dingen zaten geen naalden maar ahw spijkers!

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: