Los Incas

In het weekend ben ik eens op zoek gegaan naar de ontbrekende muziek in mijn collectie en ik kom tot de ontdekking dat ik een plaat mis die ik eigenlijk helemaal niet wil missen. Helaas digitaal nergens uit te halen. Ik weet dat de plaat destijds op vinyl is uitgebracht door Philips. De titel van de plaat is La flute magique de los incas en de artiesten waren los Incas. Ik hoop dat iemand de plaat per ongeluk ergens digitaal heeft. Voor de rest hebben we het voor elkaar gekregen om eens niet aan de verleiding toe te geven om te gaan shoppen. We hebben ons vermaakt met twee films van Steven Seagal die we een tijdje terug in de uitverkoop hadden meegenomen en die we beiden nog niet gezien hadden.

bVision.nl

17 Comments

 1. Sjoerd, heb je die plaat intussen als MP3?

  Zo nee dan kan ik mijn LP voor je digitaliseren en de mp3-tracks opsturen.
  Ik ben al mijn platen aan het digitaliseren (althans de tracks die ik op mijn IPod wil hebben) en toevallig is deze LP nu aan de beurt.

 2. Helaas, heb alleen het eerste album, uit ’72.

 3. Los Incas ken ik ook nog wel van vroeger. Lang die naam niet gehoord, helaas heb ik helemaal niks vor je. Hopelijk heeft Belinda het goede.

 4. Prachtige plaat. Ik moet hem ook nog bezitten.

 5. handig, zo`n weblog, er is vaak wel iemand die het wel weet!
  Laat weten of het geslaagd is!

 6. Helaas heb ik de plaat niet

 7. dat is mooi je bent al geholpen, super toch
  😉

 8. Ik vrees dat ik je niet kan helpen maar wens je succes maar dat zal met behulp van Redstar wellicht voor elkaar komen.

 9. dat is mooi, Belinda heeft het dus.

 10. Met Los Inca’s kom ik niet verder dan ‘El Condor Pasa’.
  Maar zo te lezen is het intussen al geregeld.

 11. Zo te lezen denk ik dat het wel goed komt met Los Inca’s 🙂

 12. Ik heb La flute magique de los incas voor je gedownload (ik gok dat die van los incas is maar garantie tot aan de deur). Mocht je hem willen hebben dan laat je het me wel weten. (hij is 5,5 mb groot in mp3-formaat)

 13. Ik heb ergens een LP van Los Incas, maar volgens mij niet dezelfde. De kwaliteit is abnormaal slecht omdat ik die LP op een draagbare pick up draaide, (die ik overigens ook nog heb) en in die dingen zaten geen naalden maar ahw spijkers!

 14. Ik denk dat ik ze heb; ik zal vanavond eens kijken.

 15. Nee, sorry, daar kan ik je niet aan helpen.
  Toch een fijne maandag vandaag.

 16. Je kunt informeren bij Universal Music, de huidige naam van wat eens Phonogram was en die plaat uit gaf. Het e-mail adres is: info@universalmusic.nl . Je kunt ze natuurlijk ook nog bellen, Telefoon: +31 (0)35 626 1500. Verder zal ik ook nog wel effe zoeken, je weet immers maar nooit.

 17. Ik ga eens kijken voor je, en doe een beetje navraag..! Ik ken mensen die bijna alles kunnen vinden zeggen ze.. Eindelijk een keer tijd om het te proberen 😀

Geef een reactie