Online was offline

Soms he…. Mijn internetverbinding was geheel weg en wat doe je dan, juist, pakt de telefoon en begint met bellen. Er is niets aan de hand meneer. Ik zie een beetje ruis op de lijn. Waarschijnlijk komt dat door uw aansluitdraad. Die moet zo kort mogelijk zijn, niet meer dan een meter. Nou ja, voor een verbinding die al twee jaar goed zijn werk doet lijkt me dat een sterk verhaal. Maar goed alles naar wens gemaakt, doet het nog steeds niet. Dus terugbellen… In de wacht, u kent het wel. Meneer we hebben geen storing, we gaan wat dingen uitproberen. Op de achtergrond neemt het geroezemoes toe en beginnen personen onderling tegen elkaar te schelden, dat mag voor mij, maar zet dan de lijn dicht. Goed, het resultaat was dat er uiteindelijk toch een storing was die ze niet door mochten geven, pardon, daarna wel door mochten geven, maar dat kon wel twee dagen duren. En zie, het stond nu zelfs op het www… Maar goed, daar was ik vet mee, en ik moet geloof ik nog wat inhalen. trouwens, mijn dochter was gisteren jarig en dat kon ik dus nergens kwijt, en dat visje vanmiddag, gaat zeker door (even een klik, voor een betere blik)

18 Comments

 1. Vervelend dat ze de klant de schuld geven.
  Eerlijk duurt het langst, ze hadden gewoon meteen moeten zeggen wat er loos was, want storingen komen overal wel eens voor.

  plus: VAN HARTE GEFELICITEERD!

 2. Het kan maar zo even gebeuren. Nog maar een paar maanden te gaan… en dan moet ik ook een oplosing zien te vinden voor mijn domein. Nee, nog geen aanbiedingen gekregen. Nog niet.

 3. gelukkig ben je weer online, nog gefeliciteerd met je dochter

 4. Okee, dus die provider moeten we in elk geval niet hebben.

 5. Welkom terug op het net 😛

 6. Om te beginnen nog van harte met je dochter’s verjaardag.
  Het is bij al die providers hetzelfde volgens mij …
  Afijn, zo te zien werkt het nu weer.
  Prettig weekend!

 7. Nog gefeliciteerd met je dochter en neem als troost maar een extra visje hoor 🙂

 8. Gefeliciteerd met je dochter! En van je prvider moet je het toch hebben…

 9. En nog gefeliciteerd met je dochter.

 10. Ik zou zo denken dat je voor die storing dan ook geen abbonementsgeld moet doorgeven!

 11. Irritant dat ze altijd de schuld bij jou neerleggen… Hopelijk gaat het vanaf nu weer een stuk beter!

  Van harte met je dochter en geniet lekker van je visje vandaag!

 12. Handig, een storing die je niet door mag geven.

 13. Lang geleden dat ik je over een visje heb gehoord

 14. Wat een vreemd gedoe daar zeg.
  Nog van harte met je dochter

 15. Van harte gefeliciteerd met je dochter, dat zal ze vast niet altijd even leuk hebben gevonden om zo vlak bij Sinterklaas jarig te zijn. Storingen zijn gewoon altijd vervelend maar als ze gaan liegen word ik hels

 16. Nog van harte proficiat, beter laat dan nooit, toch.
  Ergernis gelukkig weer uit de lucht.
  Maak er vandaag maar een fijne dag van.

 17. Je bent nu up to date deelgenoot van een boeiende ruzie. Hij zegt dat het aan de werkgever ligt, ik zeg dat ze mij antwoorden dat de spam te strak staat afgesteld. Ik pas. Het nieuwe woord is boeit. Dit boeit mij dus niet

Geef een reactie