Ik leef weer even

Gelukkig kan ik momenteel af en toe weer even online. Ik denk tussen de werkzaamheden door. Je weet past wat je mist als je iets niet meer kunt. Je bent dan gewoon gehandicapt. Ik hoop dat ze de zaak snel verholpen hebben want zo is het maar niks. Gisteren hebben naast de boodschappen voor het verjaardagsfeestje van mijn dochter ook nog even aan de energieverspilling op deze aarde gedacht en hebben we nog wat spaarlampen bij Hornbach gekocht. Om vervolgens alvast de buitenverlichting te installeren, uiteraard ook energiezuinige ledlampjes (gezellig bij een feestje). En, in plaats van nieuwe kaarsen te kopen hebben we besloten om alle oude kaarsen die zo links en rechts in kerstpakketten zaten langzaam op te maken en zo ons steentje bij te dragen aan een paar sobere, maar daarom niet minder gezellige korte dagen. Ik heb zelfs een versiering voor op het werk gekocht. Als ik daar tussen kerst en oud op nieuw het fort moet verdedigen kan dat ook in stijl. Wat me wel opviel gisteren was dat het overal hartstikke druk was. En ik dacht nog wel dat na de sint iedereen wel uitgewinkeld was…

bVision.nl

15 Comments

 1. Ha dus ook jij mag aan de bak tussen oud en nieuw. Ik vrees dat het in ambtenarenland heel stillekes zal zijn. Wie weet krijg jij nog wel een spannende storing voor je kiezen 😉

 2. Waar zouden we zijn zonder internet 😉 Heb wel eens het idee dat de telco’s de enorme data vraag niet aankunnen en dat de techniek te nieuw is en te snel ingezet wordt voor dat er een flinke crashtest gedaan is.
  Balen dat is het als consument.

 3. Mijn blog mist je al.

 4. Heerlijk al die kaarsverlichting

 5. Fijn dat je weer leeft!!

 6. Offline zijn geeft in ieder geval tijd voor andere zaken. 😉
  Crisis of geen crisis, waarschijnlijk zullen er de komende weken nog talloze karren vol uit de winkels worden gesleept. Het geld moet toch blijven rollen …

 7. Ik denk dat de winkelende medemens wel kerstfrutsels en blingbling koopt, maar geen koelkasten, auto’s en bankstellen.
  En waarom zou hij ook, hij heeft dat allemnaal al.

 8. wat mileu-bewust van jullie, goed hoor. Daar kan mening mens nog wel iets van leren!

 9. Winkelen gaat altijd maar door, tot pasen toe en dan weer opnieuw.
  Ik merk daar niks van, zoveel winkel ik niet, en als ik het doe is het altijd druk.

 10. het is onwijs druk, in de stad, in de supermarkt, het was mij ook al opgevallen. Gelukkig dan maar dat je weer online bent, snap het helemaal dat je het mist

 11. kaarsen en lampjes horen er wel bij rond deze donkere tijd, al lijkt het nu wel zomer buiten 🙂

 12. Gelukkig kan je zo af en toe weer even online met Online. Hopelijk regelen ze snel dat je weer echt online kunt!

 13. Het lijkt er verdacht veel op dat iedereen nog een keertje goed door de bocht wil voordat de crisis echt uitbreekt. Of zou het meer het gebaar zijn van dat we onze welvaart en luxe niet maar zo laten afpakken?

 14. Gelukkig maar, wat moet de wereld toch zonder jou..!
  Had je dat gedacht, na de sombere woorden van Balkenende, de meute gaat hamsteren.
  rustige zondag!

 15. Ik heb drie albumnamen op mijn log gezet voor je. Eventueel heb ik er zelfs voor je. Ik heb trouwens nog een uitdaging mss, als je wil.. als je nog lang zonder stabiele verbinding zit.. Maar ik kijk eerst even of ik er zelf uit kom..

Geef een reactie