Een boompje planten

Als ze me voor een paar jaar terug hadden gezegd dat ik meer dan 100 gulden zou betalen voor een gewone kerstboom dan zou ik zeggen “never nooit niet”. Toch staan er boompjes bij intratuin die dat kosten. Maar volgens mij zijn ze dat echt niet waard. Ook kunstbomen zijn loeiduur, eigenlijk wat de gek er voor geeft. En gek zijn we niet. We hadden eigenlijk al het idee dat er dit jaar geen boom zou komen, maar gelukkig vonden we bij de concurrent om de hoek een voor ons passend boompje voor een prijsje van 20 euro. En eigenlijk is dat nog veel voor een boom die je na drie weken gewoon weg gooit. Maar goed, een boompje hebben we al, nu nog even opzetten. En dat laatste besteed ik dit jaar weer uit aan mijn dochter Sanne. Die doet dat met plezier…

bVision.nl

18 Comments

 1. wij hebben al sinds jaar en dag dezelfde catproofkunstboom. Elk jaar weer lol en hebben ze een feest met de (onbreekbare)kerstballen.

 2. Intratuin is hartstikke duur, en niet alleen met bomen!
  Ik heb adresjes waar ze een tientje kosten, duur genoeg.

 3. Bomen oke, maar kerstbomen blijken helemaal geen stoffen op te nemen die voor ons schadelijk zijn…

 4. Het opruimen van de kerstboom is altijd zo heerlijk, bijna daarvoor al zou ik er een neerzetten.

 5. Onze kunstboom hebben we er inmiddels allang uit. Prima boom hoor. Maar toch zitten we er over te denken er maar mee op te houden. Niemand hier die het ding enthousiast op wil tuigen…

 6. Wij zijn al jaren geleden gestopt met het optuigen van een kerstboom.
  Sindsdien maak ik ieder jaar een aantal kerststukjes. Daarmee lukt het ook prima om in de kerstsfeer te komen. 🙂

 7. Wij hebben al een paar jaar geen boom meer in huis.

 8. Wij zijn dolblij met onze kunstboom, en die gaat heel wat jaren mee… de vorige 11 jaar, dus voor 80 euro is dat best te doen…

 9. Het vruchtbaarheidssymbool, dat meer bekend staat als de kerstboom, mag zeker wel wat kosten. Het sterft namelijk een vroege dood.

 10. voor 20 euro zal het wel een mooi boompje zijn. Ik ga dit jaar wel met kluit nemen, dan zet ik hem daarna denk ik in de tuin, kijken of ie het red

 11. Hier al jaren geen kerstboom in huis. Ik heb die in de tuin wat aangekleed 😉

 12. O Denneboom, o Denneboom wat zijn je takken wonderschoon!

 13. Wil je Sanne dan ook even deze kant opsturen? Als ze het toch zo leuk vindt???? 😉

 14. Ik weet niet wat Tinus betaald voor de kerstboom, maar vast geen 100 gulden

 15. Tja om die reden heb ik een jaar of 8 geleden een kunstboom gekocht en inmiddels staat die ook (gisteren opgezet). Het is nog niet eens een bijzondere maar met lampjes en ballen erin lijkt het heel wat! Nu nog alle dozen weer opbergen en we zijn eddy ready voor de kerst!

 16. Samen versieren is ook een optie en nog gezellig ook. Lijkt me!
  Maar Sanne succes he!

 17. Nou, als jij hem in een pot of iets dergelijks zet en de kerstspullen van onder haalt, haal ik de mijne van boven en versier ik hem met liefde 🙂

 18. Goh, ik heb een boompje voor de helft van jouw prijs opgezet. Gewoon bij ons in Oensel gehaald.

Geef een reactie