Luigi Colani

bVision.nl

De man ontwerpt van alles maar heeft een geweldig principe, alles moet rond of ovaal zijn. Dat zijn de meest natuurlijke vormen. De meeste mensen kennen deze ontwerper van zijn brillen en maar weinig weten dat deze man niet alleen brillen, maar van alles ontwerpt, tot complete vrachtwagens toe. En nee, het is geen Italiaan, maar een Duitse ontwerper met een Zwitserse vader en Poolse moeder. De afbeeldingen spreken voor zich en met de vlam in de pijp is hier echt niet meer van toepassing. Welke chauffeur wil hier niet in rondrijden, ik in ieder geval wel, inleveren die handel, en V@nM@n weer alive… De shit is dat je met rijden alleen niets kunt verdienen hier in Nederland, daarom zitten er ook zoveel klojo’s op (buitenlandse)vrachtwagens. Begrijp me niet verkeerd, ik heb niets tegen vrachtwagenchauffeurs uit Nederland, die moeten aan veel te veel regeltjes voldoen. Maar wel tegen de rijders uit de “goedkope lidstaten” die hier de zaak om zeep helpen.

bVision.nl

20 Comments

 1. Ik zou dolgraag een tijdje vrachtwagenchauffeur willen zijn , maar dit exemplaar spreekt mij absoluut niet aan. Geef mij maar een Scania met neus!

 2. Behoorlijk apart zeg

 3. Wow! Snel en er kunnen veel mensen in 🙂

 4. Hij heeft ook een mooi huisje ontworpen.

 5. geweldig dat ontwerp

 6. Jeetje wat een futuristisch voertuig. Ik vind het toch een tikkeltje overdone.

 7. Toch apart, dat er bij jullie zoveel sneeuw ligt en hier helemaal niks. Ik moet zeggen nu heb ik niks met sneeuw dus zo erg vind ik het ook niet.

  Fijne avond

  Groetjes Gina

 8. Het zou leuk zijn als er eens wat meer variatie kwam in de vrachtwagens op de weg, dan had je nog wat om naar te kijken als je er noodgewongen achter zit omdat ze elkaar weer zo nodig moeten inhalen.
  Groetjes en fijne zondag!
  Elmar

 9. Bijna science fiction achtig. Als kind droomde ik er van om in zo,n wereld te mogen wonen.

 10. Wat een prachtige vormen 🙂

 11. Wat een merkwaarige creatie`s.
  Net zo merkwaardig als de regelgeving soms.

  Wel appart, niet echt mooi.

 12. Die truck heb ik al eens op tv gezien, maar wat ik me afvraag: is het ooit verder gekomen dan een proto-type?

 13. Een deel van mijn fam woont ergens anders, en hier hebben ze een kans!Je kan het de chauffeurs niet kwalijk nemen. Je zou het zelf ook doen denk ik. Ik wel iig

 14. Ik vind het ontwerp tegelijk mooi maar ook heel eng. Nee, ik ben er bang van.. Doet me denken aan een sinistere SF-film ooit, ben de titel ervan kwijt. Hierin heb je geen zonnebril meer nodig lijkt me

 15. Ieeeks, ik deel je passie niet en zou me rot schrikken als ik zoiets in mijn achteruitspiegel zou zien. Het ‘smoelt niet plezierig, een zuinig mondje zou ik zeggen 😉

 16. Ja, hier mogen er wel meer van rondrijden!

 17. De gril had voor mij andersom gemogen. Die dingen “kijken” veel te chagrijnig. Dit 🙁 0f 😀

  Ik heb ook niks tegen vrachtwagenchauffeurs, tenminste zolang ze niet inhalen.

 18. Ik zie de Rooy daar nog niet PB mee winnen.

 19. Ik ben het helemaal met je eens.

 20. Graag meer van dit soort creaturen op de weg. In plaats van blik op de weg dus kunst op de baan!

Geef een reactie