Het beste wakker maken in een mens

Ik heb een heel gemakkelijk karakter: ik ben altijd tevreden met het beste.


Zon hebben we hier nog niet gezien deze week, ik tenminste niet, maar aan alles is te merken dat de natuur langzaam aan het wakker worden is. Terwijl ik even ging tanken kwam ik het bovenstaande tafereel tegen. En zeg nou zelf, daar wordt een mens toch wakker van… Ze stonden langs de rand van een stukje bos en net vanaf de weg te zien. (Nuth, Pastorijstraat). Tijdens het voorbij rijden bedacht ik me geen moment, stoppen en terug. Dat de natuur ook wat schade heeft zie ik in mijn eigen tuin. Sommige planten, die al jaren in de tuin staan, hebben de strenge vorst niet overleefd. Ik heb dus weer wat in het vooruitzicht als het weer wat beter wordt.
Wakker werd ik ook toen deze week een onschuldig plaatje bij Photobucket werd gekenmerkt als zijnde eThis image or video violated our terms of usee. Een beetje flauw want wat was er nu mis met het onderstaande plaatje. Een keurige weliswaar naakte vrouw met niet eens wat te zien… Ik vraag me overigens wel af hoe ze dat eruit filteren. Andere foto’s van dames met een bodypaint zijn wel blijven staan… Wellicht dat de term borsten in het stuk daaraan heeft bijgedragen. Ik heb het dus maar op mijn eigen site geparkeerd en ben aan het overwegen om dat met de rest ook maar te gaan doen.

18 Comments

 1. Toch is hij niet ‘klikbaar’..
  Dat klinkt ambitieus! Ik wacht met interesse de komende blogs af 😉

 2. De klokjes zag ook al elders. Komt dat Uri in het land is.

 3. hahahhahah begrijp ik nou goed dat photobucket een borst geweigerd heeft, wat een figuren he die amerikanen.
  Mooi inpakken en wegwezen fotostudiootje, echt handig.

 4. heel apart van die borsten foto……………….
  preutse zooi.

  maar de klokjes zijn echt mooi

 5. Blij dat de lente weer komt.
  Photobucket is soms wel erg preuts

 6. Het is een prachtplaatje, alletwee eigenlijk wel.
  De zon scheen hier wel vanmorgen, maar er stond ook een stevige koude wind, en het begon erg donker te worden.

  Nog niks te zien van enig voorjaar, maar heel erg lang zal het niet meer duren.

 7. Erg kuis die lui bij Photobucket!
  De foto is gewelig en knap van de kunstenaar die het schilderwerk gedaan heeft!
  Die sneeuwklokjes heb je toch niet toevallig bij mij in de tuin gefotografeerd he? 😉
  groetjes,
  Elmar

 8. Wat een stelletje moraalridders!
  Dat is voor mij ook de belangrijkste reden om alles zoveel mogelijk op mijn eigen serverruimte te zetten. Op mijn weblog is er maar een die over de inhoud gaat, en dat ben ik.
  Ik heb hier vanochtend voor het eerst sinds ruim een week weer even wat zon en blauwe lucht gezien. Het duurt even, maar de lente komt wel … 🙂

 9. Tja… zulke uploadsites beslissen wat kan en wat niet. Naakt is nu eenmaal voor sommige mensen nog wat ‘taboe’ of zo. Ze zullen ergens een grens trekken zeker?

 10. Volgens mij is het libelle.

 11. Youtube heeft daar ook een handje van tegenwoordig.

 12. Een foto van onze jongste als pasgeboren baby werd er ook uit gefilterd, daar snap ik helemaal niets van. Verder ben ik toch wel een tevreden gebruiker van Photobucket hoor.
  Prachtige sneeuwklokjes!

 13. Ja dat is het allerbeste wat je kunt doen (gewoon op je eigen site zetten) want dan ben jij degene die bepaalt en niet Photobucket! Want tja er staat een tepel op en je weet dat sommige mensen (met name Amerikanen) daar drama’s van maken (nippelgate).

 14. Leuk dat je voor zo’n plaatje rechtsomkeert maakt, ik zou hetzelfde gedaan hebben 🙂 Fraaie kiek, ik heb dat blogje van je gemist en zal zo nog even een kiekje wagen

 15. Ik blijf het een mooie vlinder/libel vinden. Maar iedereen stelt zijn eigen grenzen. Die van Photobucket leggen hem kennelijk wat eerder/anders dan wij. Ik zal eens lekker generaliseren: het zullen wel Amerikanen zijn! 😉

  Verder heeft Photobucket ons toch maar mooi altijd gratis schijfruimte ter beschikking gesteld. Dat moet ook gezegd worden.

 16. Bij ons zijn al veel planten aan het uitlopen in de tuin. Zelfs de rozen. Beetje vroeg maar ja.
  Met die afbeelding is niks mis naar mijn idee.

 17. Dus jij wordt Hendrik-Jan de tuinman binnenkort.
  Succes he!!

 18. Het recht op vrije meninguiting moest maar eens uitgebreid worden met het recht op vrije afbeeld uitingen.

Geef een reactie