Fotofreaks

Slijten is iets van vroeger, tegenwoordig gaat alles kapot

Als u nog een USB stick van een gigabyte of 4 zoekt en liefhebber bent van Canon heb ik wellicht een tip voor u. De onderstaande USB stick is in de vorm van een Canon 5D mark II met de 24-105mm lens. De USB stick is op eBay te te koop voor 95,50 dollar. Aardig aan de prijs als je bedenkt dat je zo’n stick hier al voor twee tientjes of minder in de winkel ligt. Maar leuk vind ik hem wel. Als je er nou ook nog een foto mee kon maken… Vandaag ga ik eens aan de slag in de slaapkamer, eerst klussen, en dan anders. Maar dat leest u morgen wel.

15 Comments

 1. Rustig aan met klussen

 2. En vaak nog voordat je het hebt uitgepakt.

 3. leuk dinkie maar mij te prijzig.
  wij waren ook in huis aan het klussen maar dan op opruimgebied

 4. Ik gebruik een Canon camera, dus ja hij is leuk! Maar wel een beetje te prijzig!
  Ik ben erg benieuwd naar die ‘aan de slag in de slaapkamer en dan anders’….;-)
  groetjes,
  Elmar

 5. Het is wel een leuk hebbedingetje, maar voor dat bedrag koop ik toch liever iets anders.

 6. Wat een grappig ding!

 7. wel een leuke gadget, maar meer is het ook niet. succes met de klus!

 8. Als het maar werkt.
  Ik heb weinig met apparaten, als ik iets heb en het werkt is het mij wel best.

 9. Ziekten zoals Alzheimer en het Korsakov syndroom waarbij het lange termijngeheugen beduidend minder wordt is natuurlijk gebaat bij al die geheugensticks. Het zou zelfs voorgeschreven moeten worden bij de behandeling daarvan.
  Gelukkig kan ik mij nog herinneren dat klussen in de slaapkamer vermoeiend en bevredigend kunnen zijn. Zoals je op m,n log kon lezen heb ik pas geleden nog zo,n grote slaapkamerklus geklaard. Ik wens je veel succes en plezier toe met jouw klus.

 10. Eerst klussen dan kussen, zoiets? 🙂

 11. Deze keer een mooie spreuk. Alhoewel bij mij dingen nog gewoon slijten. Maar ik ben dan ook een uitzondering. 🙂

 12. Op ebay rekenen ze enorme bezorgkosten. Ik keek er voor een potmetertje voor mijn basgitaar. Het bezorgen kostte EUR30. Ik ga maandag wel naar de elektronicawinkel.

 13. Geinig ding, maar idd te duur.
  Klussen wacht ik mee tot morgen.

 14. Ben al aan het sparen voor de Skype-phone die is vormgegeven als de communicator die Capt. Kirk gebruikte in Star Trek. Ook leuk. http://ow.ly/1BZ5

Geef een reactie