Braderie Hoensbroek

Vandaag wordt hier in Gebrook de jaarlijkse braderie gehouden. Dat houdt voor ons in dat er hier voor mijn deur aardig wat mensen voorbij komen. Een gedeelte van de braderie is in het Centrum en de rest (een kleiner gedeelte) boven op de Akerstraat. Alleen als je van de ene kant naar de andere kant wil moet je bij mij langs. Als het weer een beetje meezit ga ik nog even kijken, of we vluchten gewoon vroeg weg. Want als we wachten komen we er met de auto niet meer in of uit. Ik ben benieuwd of het dit jaar weer even druk wordt als anders. Vroeger was het hier bijna een alleenrecht om dan te mogen verkopen. Nu heeft iedere stad of dorp met dit soort dagen gewoon de winkels open. Ergens jammer, het was altijd megadruk dan in Gebrook. Dat ze heel Gebrook al de avond voor de Braderie afzetten moeten we maar op de koop toe nemen. Had ik maar niet in het centrum moeten gaan wonen. Voor de slimmeriken onder u, ik durf te wedden dat u mij hieronder kunt vinden.


(click) Waarschijnlijk zijn we hier…

14 Comments

 1. Heb jij dat op de foto verkocht? 🙂

 2. Een jaar of vijfentwintig geleden ben ik er een keer geweest. Het was de enige keer, maar nooit meer op Hemelvaartsdag over de hoofden lopen in Hoensbroek.

 3. je gaat me toch niet vertellen dat je dit tuinhuis in je achtertuin hebt staan toch? Ziet er wel knus uit

 4. Zo te zien heb je het goed bekeken, het lijkt me heerlijk toeven daar!
  groetjes en nog een fijne Hemelvaartsdag!
  Elmar

 5. In Leeuwarden in op Hemelvaartsdag altijd een grote bloemetjesmarkt. Ik vermijd dat soort plaatsen en gelegenheden waar je over de koppen kunt lopen maar liever. Zo’n rustiek plekje als op jouw foto trekt me veel meer.
  Wat jullie ook gaan doen, maak er een mooie dag van!

 6. Voor mij hoeft het niet zo. Maar ik wens jou een hele fijne dag! Dat plekje op de foto ziet er niet verkeerd uit!

 7. Lijkt op een saunagebeuren of zo. In elk geval een fijne dag!

 8. Wij genoten afgelopen zondag al van een lokale braderie en van een schaaksimultaan waarbij twee broers het opnamen tegen 70 buurtbewoners. Hoogst vermakelijk.

 9. Braderieen mijd ik als de pest.

 10. veel plezier, waar je ook bent

 11. Braderie, rommelmarkt. ALlemaal voor op een dag als vandaag. Wij gaan de rommelmarkt op in Goes

 12. Hopelijk wordt / blijft het een beetje mooi weer, want een braderie is altijd gezellig vind ik.

 13. Dan weet ik waar je vandaag bent. Fijne dag vandaag! Ik hoop dat het weer een beetje meewerkt.

 14. Ja, zo heeft ieder dorp of stad wel eens zijn ongemakken, maar jij weet er wel weg mee.
  fijne dag he!

Geef een reactie