365 dagen plaatjes

Af en toe heb ik al het idee dat mijn blog een fotoblog aan het worden is. Daarom plaats ik de plaatjes die ik echt mooi vind in het vervolg op mijn fotoblog. Hier verandert er helemaal niets, er komt aan de andere kant gewoon wat extra’s bij. Ik probeer daar iedere dag een mooie foto te plaatsen die ik zelf gemaakt heb met informatie erbij en ben zelfs aan het overwegen om daar mee te doen aan diverse programmaes die er draaien. Zoal o.a. SWF (skywatch friday)waar reeds door diverse bloggers aan wordt meegedaan. En nee, u hoeft niet te verhuizen… Ik blijf gewoon hier mijn verhalen schrijven.


(click) Mijn Fotoblog…

20 Comments

 1. Je hebt het er maar druk mee

 2. Goed idee! Heb je wordpress opnieuw geinstalleerd voor foto.bvision.nl ? Het is leuk om zo verder te gaan om de zelfde url.

 3. Oww ik ben gek op mooie foto’s. Ff kijken daar!

 4. Sommigen die schrijven alleen, sommigen hebben fotograferen als hobby, maar ik geef je groot gelijk door het te combineren!

 5. He, nu sta ik net onder dat blauwe ventje. Ben ik helemaal vergeten waar ik et over wilde hebben. Oja, die foto’s zijn tenminste wel scherp.

 6. U mag het helemaal zelf bepalen.
  Dat is het mooie van webmaster zijn.
  Ik kijk soms graag foto`s, en dan maakt het me niet uit waar.

 7. Wat een mooie foto! Zo vervreemdend! Er staan acacia’s op… bloeien ze daar ook al???

 8. Het ziet er netjes uit.

 9. Daar staat al een aantal knappe foto’s, Sjoerd.
  Ik heb je fotoblog toegevoegd aan mijn lijstje.

 10. Goed idee! Ik heb hem bij de feeds gezet!
  groetjes,
  Elmar

 11. je nieuwe fotoblog is toegevoegd aan mijn rss feeder.

  Groet
  John

 12. goed idee, maar wel weer uitbreiding van werk?

 13. In mijn linkenlijst heb ik een paar fotologs staan, maar ik bezoek ze bijna niet. Ik vind het erg moeilijk om op foto’s te reageren of ze moeten al heel apart zijn.

  Zelf hou ik meer van de mix. Bijvoorbeeld een foto of iets anders grafisch dat een textlogje ondersteund. Als het dan teveel foto’s worden, dan zet ik dat weg onder ‘lees verder’ of link ik het uit via thumbnails en simpele omschrijvinglinks.

 14. SWF is erg leuk, ik werd alleen zo abrubt van mijn uitzicht weggerukt dat ik ook dat een beetje vergeten ben. misschien pak ik het wel weer op en een foto blog is een prima idee, je maakt hele mooie foto’s

 15. Als je je hobby zo kunt uitbreiden prima toch

 16. Leuk zo’n aparte fotohoek.
  Staat bij de feeds.

 17. Zo, je zit in mijn fotologlijst hoort

 18. Je hebt het er maar druk mee.
  Maar wel leuk hoor, om ook zo je hobby verder invulling te geven.
  Succes…!!
  Fijne zondag, lekker naar buiten he!!

Geef een reactie