De doorzichtige handtas

Toen we in de auto zaten om even wat boodschappen te halen zocht A iets in haar tas en maakt de opmerking dat daar eigenlijk licht in moest zitten voor als je wat kwijt bent. Dat is uiteraard vragen om opmerkingen en we kwamen uiteindelijk op een doorzichtige handtas uit. Er zitten natuurlijk wat nadelen aan.e Anderen weten ook wat er allemaal inzit en ik kan me voorstellen dat er zaken inzitten die je niet aan iedereen wil laten zien. Van het doosje tampons tot aan de boterhammen, alles is zichtbaar. Dat houdt je ook alert op het tijdig opruimen. De uitvinding van het jaar, alleen, die dingen blijken al te bestaan. Zoals onderstaande van D&G.


De handtas…

18 Comments

 1. Zal wel een stevige duit kosten

 2. Een doorzichtige vulleszak is een stuk goedkoper.

 3. Het is wel apart, de inhoud van de tas bepaalt hoe het er uit ziet, je moet dan wel van rommelig houden.

 4. Prima tas voor in het vliegtuig. Hoeven ze ook niets te scannen.

 5. ha wel grappig,
  maar zo,n tas bestond 20 jaar geleden al.
  ik was ooit op zo,n giga hardrock concert en daar liepen meiden met die tassen,
  je zag idd echt alles, niks voor mij
  😉

 6. Ik wil em, ik wil em, ik wil em, kan ik em voeren met een leuk stofje 😉
  Gelukkig kan ik alles op de tast, want dat is het meestal met damestassen.

 7. Mooi duur tasje!
  Maar ik heb toch liever een ondoorzichtige!
  groetjes,
  Elmar

 8. Ik vind ‘m wel mooi, maar zou m toch niet gebruiken omdat ik het niet leuk vind dat iedereen mijn spullen ziet, niet dat ik iets te verbergen heb, maar toch!

 9. Ik vrees dat mijn eega niet echt geholpen is met deze tas, omdat ook dit exemplaar waarschijnlijk zo vol zal worden gepropt, dat je door de bomen het bos niet ziet …

 10. Mooi tasje hoor. In mijn tas zit nooit zoveel bijzonders, dat mag iedereen wel zien 😉

 11. Idd, dsommige dingen zullen vrouwen geheim willen houden. Ik vind het model van deze tas hierboven wel mooi. Erg vrouwelijk

 12. Er zijn van die leuke tampon-houdertjes die lijken op een lipstick, de boterhammen gaan gewoon in een lunchtrommel in de doorzichtige tas. Verder is het natuurlijk een briljant idee. Jammer dat een ander het ook al had bedacht.

 13. Die tas is eigenlijk alleen maar mooi als er niets in zit.

 14. Haha, een leuke..!!
  Alleen ik zou hem niet willen hoor, moet ik veel te vaak opruimen.
  Ik vind mijn spullen wel op de tast.

 15. Lijkt me niet taktisch zo’n doorzichtige handtas. Maar ja, voor je het weet is het een rage. Met de extra kosten voor designer opbergdoosjes omdat idd bepaalde zaken niet gezien mogen worden. Je weet het nooit met de mode perikelen tegenwoordig.

 16. Het ding ziet er duur uit, maar zo is het toch eigenlijk gewoon een plastic zak met een paar handgrepen. Een tas die bij de Blokker voor een paar euro te koop zou moeten zijn. Echter de initialen van de bedenker/ontwerper doen erger vermoeden.

Geef een reactie