Zandbeige en Bourgondisch rood

Zand beige en Bourgondisch rood, dat worden de nieuwe kleuren van de kozijnen van ons huis. Langzaam zien we de huidige verf achteruit gaan en dof worden. Tijd voor een grote beurt dus. Gisteren waren we eerst bij Hornbach, maar zijn bij gebrek aan keuze naar de Praxis gegaan voor het uitzoeken van verf voor de kozijnen. Voor de zekerheid zal ik aan de achterkant beginnen, want ik weet niet in hoeverre mogelijke geluidswerende maatregelen aan de voorkant mijn schilderwerk beenvloeden. Dat worden diverse zondagen werken. Het voordeel daarvan is dat als je aan het werk bent geen andere dingen kunt doen om van je geld af te komen. En het werk valt eigenlijk wel mee. Het hout is nergens rot. Dus het is een kwestie van goed schuren ontvetten en dan weer schilderen. En dan moet het er weer jaren tegen kunnen. Een mens moet toch wat doen om bezig te blijven. En om de hele dag achter de PC te zitten ligt me ook niet.


Een likje verf…

11 Comments

 1. Bij de eerste paar woorden dacht ik even aan een make-over voor dit weblog…Zou wel grappig zijn. Voor een dagje of zo.

 2. Mooie kleuren. Dat betekent trouwens dat ik hier toch al heel wat jaren meelees. Ik weet nog wel dat je de vorige keer aan het schilderen was. Hoe lang is dat geleden?

 3. Wel lekker uitdagende kleurtjes voor de kozijnen! 🙂 Succes ermee!

 4. Mooie combinatie hoor en het is er goed weer voor 🙂

 5. Bij zandbeige kan ik me nog wel iets voorstellen, maar met bourgondisch rood kun je alle kanten op. Het klinkt in elk geval wel goed. Succes met de klus!

 6. Suc6 met het schilderwerk. Ik heb afgelopen week het laatste stuk tuinschutting onderhanden genomen. Dat was inmiddels een meerjaren plan geworden.

 7. Wat een namen die kleuren tegenwoordig al niet mee krijgen, zo zijn er wel 50 kleuren wit volgens mij…

 8. Pas maar op met alle oplosmiddelen en je muurbekleding. Jan Peter B kan je daar wel het een en ander over vertellen, buiten de notulen om natuurlijk. Succes!!

 9. Heel de dag voor de pc zitten als ik vrij ben doe ik ook niet. Ik zou gek worden

 10. Jij bent weer onder de panne, de komende zondagen.
  Gelukkig blijft het goed weer de komende tijd.
  Succes…!!!

Geef een reactie