Wie O Wie

Wie o Wie heeft er met mijn site geknoeid… Uiteraard was ik dat zelf, en wie zijn kont verbrand moet op de blaren zitten. Dacht ik even snel een upgrade van mijn site te doen was ik vergeten dat ik er toch wel enige aanpassingen in gedaan had voor het theme en dat die aanpassingen niet werken in het nieuwe theme. Soms is upgraden niet de juiste oplossing en kun je beter zelf wat sleutelen aan de code. Als het goed is werkt weer alles en heeft niemand iets gezien. En voor degenen die met Athualpa als theme werken, effe wachtee met een update, er zijn wat serious problems mee, ik heb nog behoorlijk moeten stoeien met PHP om alles weer aan de gang te krijgen. En dat terwijl ik me bezig aan houden ben met vakantie vieren. Zo hebben we gisteren de enige echte Bossche Bol aan onze neus voorbij zien trekken. Dat hebben we overigens later in Den Bosch weer goedgemaakt met een heerlijke lunch bij Roels, in de Korte Putstraat (en ook gelet op de goede vetten…). De terugreis was minder, file en wateroverlast, in veel meer dan in mindere mate. De foto is overigens geen eigen werk en enigzins gedateerd..


Yammie…

14 Comments

 1. Rommel jij maar lekker met je site! Goed weekend!

 2. Bluswater nodig?
  Er ligt hier een hele Noordzee voor je klaar…..

 3. Roels, interessant. Waar heb ik die naam eerder gehoord?!

 4. Gelet op de goede vetten? Goed zo… ben trots op je 😉
  Moet ik straks ook echt gaan doen 🙁

  Fijne vakantie!!

  Groetjes Amanda

 5. Zelf let ik ook op de dierlijke vetten, upgraden doe ik ook alleen als het echt nodig is.

 6. Het is altijd weer spannend zo’n upgrade, vooral als je zoals ik geen verstand hebt van PHP. In elk geval mooi dat je de zaak weer netjes aan de praat hebt gekregen.

 7. Wij gebruiken ook het Athualpa theme op ons weblog http://www.cj-weblog.nl. Ik zag ook dat er een nieuwe versie van WordPress is nl. 2.8.1. Wacht ik nog maar even met de update.
  Jammer van die Bossche Bol, maar ja teveel cholesterolletjes. 😉

 8. en ook gelet op de goede vettene –> maar heeft de kok dat ook gedaan… je weet het nooit met die lui, die zijn dol op vetten

 9. Zolang je alles weer goed krijgt is er niets aan de hand, ik heb niets gezien. Ik wou dat ik het ook kon 😉

 10. Heb je geen back-up van je theme staan? Ik heb er een op mijn domein zelf staan voor het geval dat(die vervang ik zodra ik grote veranderingen aan breng). Een op mijn pc, en de gene waar ik mee werk in Xampp.

  • Ik heb uiteraard een back-up en het terugzetten was niet zoveel werk geweest, maar ik zie dit als een uitdaging, dingen die het niet doen toch aan het werk te krijgen.

 11. Ben ik blij dat je het zelf gedaan had:-)

 12. Haha, wat je allemaal met je site doet is potjes latijn voor mij.
  Maar je vakantie aktiviteiten klinken goed…!!
  Gewoon nog even mee doorgaan.
  Veel plezier.

Geef een reactie