Vrij

Nee, geen vakantie, gewoon een paar dagen vrij. Sowieso om even mijn dochter uit Frankrijk terug te halen, maar ook om dat een beetje in alle rust te doen. Vandaag uitrusten morgen naar Frankrijk en overmorgen weer terug. Je rijdt toch graag zeggen ze dan. En weet je, ze hebben nog gelijk ook. Afgelopen dinsdag was daar in ene een 10.000ste reactie op bVision.nl. Chantal van Chantaliaans was de gelukkige, of ongelukkige, naar behoefte invullen. Gestart op 1 december 2007 na een aantal jaren als V@nM@n door blogland te hebben gereden. Sinds het begin gesteund door mijn Collega Frank die een artikel op woensdag plaatst, maar voor de rest helemaal Me! from bVision. Net die ene dag niet geeft me een stukje extra vrijheid om dit te blijven doen en met veel plezier overigens.
Tevens heb ik gisteravond wat groot onderhoud op mijn blog doorgevoerd. Atahualpa Versie 3.4.2 staat daar nu op, gelukkig voor zover ik het kan beoordelen nu een stabiele versie waar ik weinig aan hoef te sleutelen. En vanavond eten we een lekkere zelfgemaakte Pizza, als traktatie op de uitslag van mijn Cholesterol onderzoek. Dat was wonderbaarlijk lager dan verwacht. Maar voorzichtig blijf ik toch.

update: soms zit het even tegen… Het wil niet zoals het moet, dus maar even een andere layout gestolen.


Nieuw: Smartje smijten

18 Comments

 1. proficiat! en ik word geacht de zin wat langer te maken daar ie anders niet opgeslagen wordt, bij deze;-)

 2. Fijn dat je cholesterolgehalte niet de pan uitswingt! Dan smaakt zo’n zelfgemaakte pizza des te beter of niet? Je site heeft een strakke look trouwens.

 3. Goeie reis toegewenst! Ik doe het je niet na!
  En af en toe een lekkere pizza mag toch, gewoon om jezelf ook eens te verwennen?

 4. nou wens je een goeie reis even heen en weer, zal niet meevallen met die drukte.

  layout ziet er goed uit hoor……………………………..
  😉

 5. Jippie hij doet ’t weer. 🙂

 6. Even testen of ik nu weer wel kan reageren. Die andere vond mijn IP-nummer niet leuk. Daar had ik alleen bij jou last van en ik heb geen idee waarom.

  Goeie dagen gewenst.

 7. Heel positief, een laag cholesterolgehalte, minder positief ben ik over het zwart. Ik vind het zo moeilijk te lezen… Goede reis heen en weer

 8. Ik dacht al: kom even terug om mezelf te overtuigen of jouw template eigenlijk ook wel goed bruikbaar is voor mij, zie ik weer iets anders. Je lijkt mij wel 😉 Geen kameleon maar een Biemeleon hahahahaha. Succes verder ermee!

 9. Een klein schoonheidsfoutje alhier daargelaten ziet het er goed uit. Geniet van je vrije dagen!

 10. Het onderhoudswerk is niet voorniets geweest, je weblog heeft een knappe nieuwe look gekregen.
  Goeie reis naar Frankrijk en terug. Ik benijd je niet, want overmorgen is zwarte zaterdag op de Franse wegen.

 11. Jeetje, wat een eer… wat heb ik nu gewonnen?

  Laatst was ik elders ook al de jubilarisreageerder… ik maak er een sport van.

 12. Goede reis, heen en weer.
  Zal ook maar eens naar Atahualpa gaan kijken, want daar maakt ons blog ook gebruik van.

 13. Belachelijk dat Smartje smijten 🙁
  Goeie reis en weer heel terug 😉

 14. Met een Citroen is een ritje Frankrijk natuurlijk een feestje!

 15. Altijd lekker, zo effe wat vrij tussendoor.
  10.000 reacties sinds december 2007 is niet niks trouwens!

 16. Lekker genieten van die vrije dagen, de lange auto rit, en vooral de overheerlijke pizza..!!

  Rij voorzichtig en kom heel weer terug.

 17. Die zelfgemaakte pizza met extra dikke bodem, dat is toch de ware tractatie. Daar kan toch geen Dr. Oetker tegen op.

Geef een reactie