Peugeot HYmotion – nog even niet(click picture) Peugeot HYmotion

Op de Peugeot HYmotion 3 moet u nog even wachten, maar als het zo door gaat met de groenen komen we er uiteindelijk wel. Deze uitvoering heeft twee elektromotoren op de voorwielen en een 125 cc viertaktmotor als hoofdaandrijving. De Peugeot gaat concurreren met de Piaggio MP3 Hybrid. Zou het langzaam toch eens leuk worden op de weg, of gaat dit te ver voor u.(click picture) Peugeot HYmotion

17 Comments

 1. Dit lijkt in ieder geval wel iets beter dan b.v. die 45 km brom autootjes op de weg.Daar komen er veel te veel van op de weg.Halfveren die dingen en weer op het fietspad ermee. Gr. Jan

 2. Voor de zomerperiode heeft het zeker wel wat.

 3. Ik kan kort zijn, ja dit gaat te ver voor mij.

 4. Ik geef de voorkeur aan een rode, en het merk maakt me dan niet zoveel uit.

 5. gaaf………….
  ik vindt hem wel leuk ,maar of ik hem zou willen !!!

 6. dit gaat boven mijn helm…..

 7. WOW, je kunt er ook nog eens veilig een koprol mee maken……

 8. Laten ze deze maar op de lijst van WMO vergoedingen zetten, naast de scootmobiel. Uiteindelijk heeft de Overheid nog wat goed te maken voor de chronisch zieke burger met een functiebeperking. Die hebben namelijk al te lang aan het kortste eind getrokken en wensen nu eens eindelijk snel vooruit te komen.

 9. Doe mij maar een gewone auto.

 10. Onder een dakje zitten met een helm op, nee, dit gaat mij toch iets te ver.

 11. Mooi karretje, maar ik zit toch liever op 4 wielen.
  Fijne zaterdag.

 12. Een omgedraaide Carver lijkt het wel. Lijkt me best leuk. Als er maar geen Carverprijskaartje aan zit.

 13. Dit gaat voor mij zeker niet te ver. De peugeot vind ik persoonlijk mooier dan de Piaggio.

 14. nee nee niet te ver, interessant maar denk wel dat de Piaggio veel goedkoper is.

 15. Voor de gezelligheid en voor een leuk samenzijn hoef je hem niet te nemen en er ook niet in te gaan zitten.

Geef een reactie