De start van een lang verhaal

Tussen goed nieuws en slecht nieuws staat geen nieuws, het laatste verkoopt echter niet

Voordat je gaat verbouwen dienen er uiteraard ook een aantal zaken geregeld te worden. Eerst het maken van een planning en een begroting, daarna het laten maken van een offerte voor het verhogen van de hypotheek. En vooral dat laatste kost dan weer enige tijd. Maar dat wil niet zeggen dat we nu helemaal niets doen. De voorbereidingen voor de grote opruiming zijn gestart. De eerste aanhanger is al zo’n beetje vol en er zit nog geen trekhaak op de auto, maar ook de afspraak hiervoor is gemaakt. We beginnen langzaam te zien wat we allemaal willen. En raken ook langzaam ervan overtuigd dat dit wel eens een tijdje kan gaan duren. Op zich is daar niets mis mee, maar wat doe je als je een week of xx niet kunt douchen… Dat wordt nog even nadenken, of heeft iemand een grandioos idee. En dan niet van kom hier even douchen als je in Luxemburg woont of zo…


…M’n neus…

17 Comments

 1. Even de teil erbij,terug in de tijd. Het is wat omslachtiger maar het best te doen . En voor de voeten kun je wel effe op het granieten aanrecht zitten. Ik weet nog heel goed hoe dat voelde in de winter. Succes en gr. Jan

 2. De sportschool methode kan ik je ook aanraden. Deed ik als student al (er waren daar tenminste fijne, warme douches) en tijdens onze verbouwing eerverleden jaar was dat ook een uitkomst. Gewoon wat vaker sporten dus! Of naar de sauna gaan, iedere week? Of naar het zwembad. Of tijdelijk ergens kamperen, of in een huisje of…. Succes!!!!

 3. misschien even douchen bij de buren? zoiets zag ik wel laatst in een programma, alleen vond die man het zo makkelijk dat hij de verbouwing maar liet zitten:)

 4. Het is nu nog mooi weer, je kunt overwegen een losse douchecabine te huren…Wij hebben tijdens onze verbouwing bij buren mogen douchen. Ik vind de foto te gek trouwens 🙂

 5. Ergens nog dit jaar, waarschijnlijk eind nov/ begin dec, zit ik in dezelfde situatie. Ik ga de sportschool methode doen. Ben al lid.

 6. Ik zou vragen of het bij de buren kan of als je het laat doen op vakantie gaan.

 7. Wij hebben het vorig jaar ook bijna twee weken zonder badkamer moeten stellen. Het was even behelpen, maar met dagelijks wat poedelen in de keuken en een paar maal bij de wederzijdse moeders douchen zijn we die tijd goed doorgekomen. Het lijkt me handig om wat te regelen bij buren, vrienden of familie in de buurt.

 8. ik ga met ria mee, moetvast wel kunnen daar in het mooie limburg.
  fijne zondag en succes met de planning,

 9. Een goede buur is beter dan een verre vriend.
  Gewoon bij de buurman douchen, moet kunnen!

 10. Hier zijn openbare douches op de haven en op de campings kan je ook wel terecht. Is er geen hotelletje in de buurt waarmee je een deal kunt sluiten? Of anders dan toch maar het aanrecht en af en toe de buurvrouw ;-)Succes in elk geval, als het klaar is wordt het dubbel genieten.

 11. Lid worden van de sportschool. Twee vliegen in 1 klap. Je conditie wordt er beter van en je kunt er onder de douche.

 12. Leuke neus overigens.

 13. Wij gaan de badkamer in november doen, en doen dat ik een week. Dat is redelijk te overzien. Alles gaat er uit, en alles krijgt een nieuwe plek. Leidingen gaan in de muur en zo.. Je vind vast een oplossing

 14. Misschien wat dichterbij, een dealtje sluiten met de buren.
  Of zorgen dat de tuinslang goed aangesloten is, kan het niet binnenshuis, dan maar buitenshuis.
  Zomaar wat ideetjes, maar of het goede zijn….? Succes met denken.

 15. Met de ouderwetse zinken teil en een tuinslang kom je een heel end met badderen. Anders bijvoorbeeld lekker naar de sauna en daar douchen of gewoon gezellig met…eh…bij de buurvrouw!

 16. Is dat nu een neus, of een paar lekkende ballen?! Tja, ik ben er even van in de war.

 17. Hey. Wat is er mis met in Luxemburg komen douchen?

Geef een reactie