BB – Dubbel blond

Een man is verdwaald met zijn heteluchtballon. Gelukkig ziet hij in een hoog kantoorgebouw op de bovenste verdieping een man bij een open raam zitten. Dus hij daalt een stuk en roept naar de man: eIk probeer mijn route te bepalen naar mijn landingsplaats, maar ik ben afgedwaald. Ik had afgesproken om over een half uur te landen en er staan daar mensen mij op te wachten. Weet u waar ik ben?e
De man antwoordt: eJazeker. U bevindt zich in een heteluchtballon!e .e
eU moet wel een systeembeheerder zijne zegt de ballonvaarder.
eKlopt. Hoe weet u dat?e reageert de man.
eWat u zegt, is technisch juist. Maar ik heb niets aan die informatie. Ik ben nog steeds verdwaald.e
Zegt de man in het kantoorgebouw: eDan moet u wel een manager zijn: u heeft geen idee waar u bent, u heeft geen flauwe notie waar u naartoe moet, bovendien heeft u iets beloofd wat u niet waar kan maken en u verwacht dat ik het voor u oplos. U verkeert nog in dezelfde omstandigheden als veer dat ik u ontmoette, maar op de een of andere manier is het nu mijn schuld!e


…BB – dubbel blond…

15 Comments

 1. ’t Is dat ik wel van mannenhumor houd, zowel in geschreven woord als visueel…..

 2. Sta er helemaal achter.

 3. Met een navigatie had de manager geweten waar hij was.

 4. geweldig……………………
  🙂

 5. Mobiele telefoon voortaan maar meenemen! 😛

 6. klopt:-) geen speld tussen te krijgen

 7. Zo is het en niet anders!

 8. Mooie humor met zeker een kern van waarheid.

 9. Dat is maar al te vaak waar. Het past in de tussendoor gesprekjes op managment trainings dagen.

 10. Heerlijk humorvol logje…

 11. Hij is leuk, heel herkenbaar en niet geheel bezijden de waarheid! 🙂

 12. Dit land heeft nu eenmaal een overdaad aan managers. Maar ja, zet je die allemaal op straat dan komen we geld tekort voor het uitkeren van al die gouden handdrukken. He, die dames staan ook nog’ns in de verkeerde volgorde…

 13. heerlijke mop, zal hem zo op het prikbord hangen op het werk.

 14. In de variant die ik gehoord heb kreeg de ballonvaarder ook nog de juiste coerdinaten mee. Maar voor ons ICTers is dit vaak geen mop. 🙁

Geef een reactie