Herfst 2009(click picture) Herfst 2009

Het mooiste van de herfst ziet u hierboven, gemaakt met een defecte camera afgelopen week, ik kan mezelf wel voor de schenen schoppen dat mijn DSLR thuis lag. En eigenlijk moet u het hiermee doen, een druk dagje en een avondje vliegtuig bouwen waren gisteren even belangrijker dan een avondje bloggen. En ik ben er geen aargh kabouters tegen gekomen die dat even in orde wilde maken. Tomorrow is Another Day. En dat laatste is ook een single geweest van een echte Nederlandse (vocale)groep, the Buffoons. Nooit van gehoord zeker… Luister voor de aardigheid maar eens naar deze midden 60’er jaren muziek, als extra’tje, alleen vandaag

18 Comments

 1. ik herinner the buffoons met een hit ergens begin jaren 70. My gir Donna heette die. Vooraf en daarna niets van gehoord.

 2. Mijn DSRL gaat altijd met me mee. Kan ik dus nooit die mooie hallucinerende paddestoelen missen. Maar vertel nooit tegen Ab Klink waar ze staan want deze paddestoelen zijn verboden en vallen onder de opiumwet.

 3. Ja daar heb ik toch wel van gehoord, van the Buffoons. Die foto is toch schitterend, ik zie een paar kabouters ervandoor gaan;)

 4. De Buffoons ken ik nog wel….. o jee wat ben ik oud….
  Kijk inderdaad uit met muziek op je log zetten. Buma-Stemra zijn rare jongens.

 5. Je hebt de paddestoelen gevonden, nu de kabouters nog! 😉
  groetjes en een fijn weekend!
  Elmar

 6. Muziek op je blog kan je een boel geld gaan kosten (zie nu.nl), ik heb dus niet geluisterd (bespaart misschien weer wat). Paddestoel is natuurlijk schitterend, echter volgende keer graag sneller knippen, nu is kabouter Spillebeen er al vandoor….

  (jaja, dat is hachelijk…)

 7. The Buffoons: de trots van Twente. Wie herinnert hun eenstemmige, hoge vokalen niet meer? Nederlandse close harmony van het zuiverste water en bepaald niet verkeerd.

 8. Daarom ben ik ook tevreden met 1 camera, dan hoef ik mezelf niet te ergeren of van alles mee te zeulen.

  Liedje is een beetje simpel, maar niet verkeerd.
  lalalala.

 9. Het is toch nog een hele mooie foto geworden.
  En de Buffoons ken ik ook. Maar goed, we zitten beiden toch rond de Abraham/Sara leeftijd?

 10. Buffoons, zeker van gehoord… wel eens live gezien… traden vroeger vaak op met Albert West…

 11. De herfst is nog maar net begonnen, je krijgt vast nog wel een kans om de vliegenzwam met je DSLR te fotograferen.

 12. en toch is dit een logje hoor… ondanks weinig tijd

 13. buffoons….. en of ik ze gehoord heb: ONGEHOORD!!!

 14. Komende weken zijn wij denk ik ook regelmatig in het bos te vinden. We doen verslag op http://www.cj-weblog.nl

 15. Wij hadden het singletje van Sister Theresa, natuurlijk ken ik ze! Mooie paddenstoelenfoto.

 16. Zou wel een uitkomst bieden, kabouters. Dat liedje is gaaf. Echt jaren zestig ja

 17. Ja, er zijn meer dingen te doen, en zeker als de kaboutertjes het niet voor je doen.
  Toch een mooie herfstfoto.
  Op naar een goed weekend Me.

 18. tja je kan niet altijd bloggen, ik ben er ook net maar ga snel plat.
  mooie foto van de paddestoelen ondanks……………….

Geef een reactie