De spuit erin…

Ja hoor, hij zit er weer in, de jaarlijkse griepspuit, gratis ter beschikking gesteld door mijn werkgever. Ik zal wel weer een aantal dagen lichtjes beroerd zijn, maar dat heb ik er voor over. Normaliter kom ik daarna de winter goed door. En dat was vroeger wel eens anders. En dat gevoel van de winter goed doorkomen heb ik hard nodig. Want als het goed is passeert vandaag de hypotheek akte en kunnen we aan de slag in ons huis. En nee, geen DSB hypotheek, gelukkig niet. Daar is deze week al genoeg commotie over geweest. Na de notaris moeten we helaas weer beiden gaan werken. En heel misschien zit er vandaag nog een visje in.


Helaas, het was een menneke

18 Comments

 1. Ook ik pijnig mijn hersens met de vraag of ik iets gemist heb tav huizenkoperij, maar net als de anderen besluit ik te denken dat het om het bestaande huis gaat.

 2. Ik kan ook een gratis prik krijgen, maar ik hoef niet.
  Omdat ik tot op heden nog nooit ziek ben geweest laat ik dat maar zo.

 3. ik doe niet mee aan die prik, ben wel een risico groep, maar heb het 1 x gedaan en ben zo ontzettend ziek geweest dat ik er geen behoefte meer aan heb,

  spannend allemaal met de verbouwing

 4. Ik haal ook nooit een griepprik, maar ben nu behoorlijk snotterig. Hachelijk?

 5. ik ben in november weer aan de beurt en ook de Mexicaanse griep prik 🙁

 6. Net als bij Mikelodeon verrassing hier,ik heb blijkbaar iets gemist, maar een Grote Verbouwing dus. Hopelijk gaan niet alle kleine ingrepen van de laatste jaren op de schop, dat zou ik toch sneu vinden.

 7. Hopelijk heb je niet teveel naweeen van de griepprik. Ik heb hem vorige week al gehad, ook nu weer geen centje pijn.
  Heel verstandig dat je geen hypotheek bij Dirk hebt!
  Goed weekend!

 8. Wij wachten nog even met het halen van de griepprik. Vooral de Mexicaanse. Er is nog niets zeker over de bijwerkingen.

 9. Ik heb hem moeten uitstellen vanwege, jawel, de griep. Ik krijg hem nu volgende week vrijdag. En dan in november de duo-prik voor Mexicaanse griep

 10. Aan griepprikken doe ik niet maar wat lees ik nou? Ik heb gemist dat je een huis hebt gekocht? Ik hoop het huis waar je al in woonde, dat heb je toch de laatste jaren helemaal verbouwd? Of mis ik hier nu iets???

 11. nog nooit in mijn lieven de griep gehad en dat terwijl ik toch even 53 ben,…

 12. Die DSB heb ik al jarenlang door. Het was gewoon overduidelijk dat zij de klant een poot zouden uitdraaien met die zogenaamde lage rentes. En de notarissen behoren tot de penose. En die griepspuit komt pas eind oktober in Almere aan. Misschien is dat dan te laat voor veel DSB hypotheek houders in deze koopwoningenstad.

 13. Ah, fijn dat je kunt beginnen met de verbouwing.

 14. De griepprik haal ik nooit. Ik moest hem een keer verplicht halen, en dat was gelijk de laatste keer.

  • Verplicht zou ik dat ook niet doen, maar ik behoor tot de risicogroepen met mijn longen. Dan is het wel zo makkelijk dat het kan. Hier is het gewoon even langsgaan in de verbandkamer (24 uur per dag open) en bij de dokter op afspraak.

 15. Gelukkig, jij kunt de hele winter wereld weer aan.
  succes met de hele bouwerij.
  Maar eerst toch maar dat lekkere visje vanmiddag.
  En dan heerlijk weekend vieren.

 16. Ik heb gisteren ook aan die spuit gelegen, maar tot op heden nog geen terugslag ervan gehad. Gratis. Maar ja, dat is dan weer het voorrecht van de 65-plusser…

Geef een reactie