Zomers

Gisteren was het heerlijk weer, 21 graden hier in het zonnige zuiden. Echt weer om eens van alles uit de kast te halen. In dit geval mijn vaste computer met alles erop en eraan zoals printers,routers, switches etc.. Deze is verhuisd naar de berging en de kast staat momenteel even buiten op het terras te wachten op een later transport. Waarheen weten we nog niet maar daar vinden we wel een nieuwe eigenaar voor. En deze actie heeft heel veel ruimte in de kamer opgeleverd. De kast was namelijk 60 cm diep en 1 meter 20 breed. en dat eigenlijk in de doorgang van de keuken naar de kamer. Alleen die kast is echt loodzwaar, en na al een dag gerommeld te hebben en de kast met moeite versleept te hebben naar het terras dacht ik even op de bank met een boekje te kunnen uitrusten. Jammer dan, na de eerste bladzijde is er een stukje uit mijn geheugen gewist. Ik las bij Francky wat dat is, voorjaarsmoeheid. Daar moet je dan gewoon even aan toegeven. Ze hebben er ook een etiketje op geplakt, SAD, en dat staat voor Seosonal Affective Disorder. Ik sluit af met wat tips, en verder zal ik u er niet mee lastig vallen, er zijn ergere dingen in de wereld.

Me! from bVision

Hoe voorkom een voorjaarsmoeheid

 • Ontspan je op tijd
 • Zet de ramen open als het kan
 • Sta positief in het leven
 • Bewegen hoort erbij
 • Zoek buiten het zonnetje op
 • Zorg dat je voldoende vocht binnen krijgt
 • Eet voldoende groente en fruit

That’s all

19 Comments

 1. Heel goede adviezen, ik zal ze opvolgen!
  .-= Gerhardes laatste blog ..Update =-.

 2. Ik zie niets staan over een glas wijn…
  .-= Brilliees laatste blog ..Vers brood =-.

 3. maak je geen zorgen, als je je een dagje ontspant komen die feitjes gewoon weer terug in je geheugen.

 4. De ziekte die jij noemt lijkt me een luxeprobleem.
  .-= hansckees laatste blog ..GESNOEID =-.

 5. Dat lijstje lijkt me niet alleen goed bij voorjaarsmoeheid! 😉
  groetjes,
  Elmar

 6. ik had er nog geen last van, en dank zij deze tips zal het wel goed komen……………
  het is echt prachtig weer hier nu.

 7. Nadat ik je advies had gelezen, heb ik meteen een fotorondje door de tuin gemaakt. Daarna heb ik anderhalf uur lang heerlijk in het zonnetje op het terras gezeten met een glas water aan mijn zijde. Het werkt perfect! Ik kan er de rest van de dag weer tegen.

 8. Ik heb er altijd wel even last van, maar niet erg hoor, geeft niks. Het enige wat ik zou moeten doen van je lijstje is meer fruit eten.
  .-= Liesbethes laatste blog ..Euromast bestaat 50 jaar! =-.

 9. Ik moet alleen nog leren op tijd rust te nemen.
  .-= tones laatste blog ..Wilders is voor eerlijke lastenverdeling =-.

 10. Heb ik allemaal gedaan en ik moet erkennen dat het helpt. Ik voel me zo fris als een hoentje.
  .-= rob hamiltones laatste blog ..Indrukken van Nepal (2) =-.

 11. En het zou me niet verbazen als er een fabrikant zoals Roche of z,n tegenhanger Weleda daar een pilletje of spray voor ontwikkelen.
  .-= Leibelees laatste blog ..Wir haben es nicht gewusst =-.

 12. al die tips doe ik altijd al vandaar dat ik er blijkbaar geen last van heb…
  .-= HUUBes laatste blog ..Wir haben es nicht…??? =-.

 13. Vandaag ben je waarschijnlijk lekker uitgerust en kun je er weer tegenaan.
  .-= Johnes laatste blog ..Eenden =-.

 14. Toch vind ik dat echt zo’n mode’ziekte’, net als winterblues…

 15. Hier staat het luikje open en ik heb net een sinasappeltje op, ben goed bezig dus 😉

 16. Mooi lijstje.
  Je bent ook wel zo vreselijk druk geweest de afgelopen maanden, zo gek is het toch niet?
  Het komt vanzelf weer goed Me!
  Idd gewoon even aan toegeven, lekker in de zon bijvoorbeeld.

  Succes,
  liefs
  .-= Alexandraes laatste blog ..diepe bewondering.. =-.

 17. Voldoende vocht met een tweevingers brede schuimkraag. “Al kreeg hij nooit een lintje voor verdienste op zijn borst, dankzij de brouwer hebben we nooit meer dorst”

  .-= Frank (IkFotograag.nl)es laatste blog ..Picasa nog beter! =-.

 18. Na veel sjouwen, is het goed rusten in het zonnetje, jij hebt dus een lekker tukkie gedaan.
  Dat mis ik nog bij je lijstje, op tijd rusten..!!
  Succes vandaag weer.
  .-= Marjolijnes laatste blog ..Vervolg wegwerkzaamheden… =-.

 19. Ik zal aan het lijstje te zien geen voorjaarsmoeheid oplopen :d
  .-= Redstares laatste blog .. =-.

Geef een reactie