Leef!

als je zoekt wat je wil hebben vind je niets, als je niets zoekt vind je van alles…

Gisteren waren we even in Roermond. Eigenlijk op zoek naar een klimroos voor achter in de tuin. Een bottelroos, maar dan groter. Zoiets had ik bij Annetanne gezien, maar helaas, het liep anders. Omdat we toch op de Huis & Tuinboulevard waren liepen we even bij een meubelzaak naar binnen. Daar zagen we een kast die perfect bij een nog kale wand paste, waar eerst mijn bureau stond. Alleen veel te groot en dan is het snel over De kast kon wel op maat worden gemaakt, maar dat betekende kleiner voor dezelfde prijs. De wijn, het gebak, de koekjes die we daar allemaal niet genomen hebben ten spijt. Een stuk verderop lag Leef!, en u raad het al, daar stond onderstaande kast. En zoals u ziet staat die nu bij ons. het is een soort apothekerskast met glazen deuren die je naar boven doet en dan naar binnen schuift. En voor 1500 euro een koopje… Niet dus. Niemand wilde de kast voor die prijs hebben, en na een aantal prijs-correcties was de prijs gedaald tot ver beneden de 500 euro. Inpakken en wegwezen. Ik dacht nog in een euforische bui dat die makkelijk in onze BMW paste, ieder gedeelte met een glazen deur is los, maar helaas. We stonden beduusd aan de uitgang. Het paste niet. Dat betekende een ritje extra naar Roermond met de aanhanger erachter, maar hij staat… Hier nog leeg en kaal weliswaar. Maar mooi… en dat voor die prijs!. Aan de andere kant moeten we volgende week terug, nog steeds op zoek naar dat roosje. Je kunt niet alles hebben.


De kast

16 Comments

 1. Wow wat een schitterende kast! Daar zou ik ook 2x voor rijden hoor 🙂

 2. Pracht van een kast ! Goede keuze gemaakt !

 3. De kast staat mooi zo. Bij Annetanne is het ook mooi, snap wel dat je die roos wil 🙂

 4. Tegen zulke kasten moet je gewoon aanlopen. Goedkoop is duurkoop. En roosjes blijven altijd bestaan.

 5. De eenvoud van zoeken is toevallig tegen komen.

 6. Nee, dat past nooit, daar weet ik alles van.
  Dan maar lopend naar huis, is meerdere malen gebeurd.

 7. Wauw! Zo’n kast is wel een extra ritje waard. Goeie plek, ook.

 8. Wat een prachtige kast, een heel bijzonder model, die zul je niet vaak tegenkomen.Ik kan me goed voorstellen, dat je er erg blij mee bent. Hij staat ook uistekend op die plek. Bofferd, geniet er maar lekker van.

 9. Dat is nog eens een fijne impulsaankoop. Hij is mooi!

 10. Het staat prachtig bij de kleuren van de muur. Maar heb je nu nog ook mooie spulletjes die je in die kast moet zetten? Of wordt dat nog een extra rit naar Roermond of de antiquairs in de Spiegelstraat in het centrum van Amsterdam?

 11. Hij staat goed daar. Ik kan me voorstellen dat je er blij mee bent, pastpsies 😉

 12. Dat was een mooie prijscorrectie op die kast.Lang leven de smaak van een ander.

 13. Mooie kast en mooi voordeeltje. Daarvoor kan je wel een keer extra rijden met een aanhanger.

 14. Knappe kast en mooi koopje voor minder dan e500.

 15. Bofferd…!!!
  Dat was dus een goede “koop” zondag.
  Succes vandaag weer.

 16. Ik ben hardstikke jaloers! 🙁

Geef een reactie