Hallo zeg
Hallo zeg

Hallo zeg

Dacht ik even snel om te gaan met mijn blog liep er toch het een en ander goed fout. Alle backups die ik van de database had konden niet worden ingelezen omdat de maximumgrootte van de file was overschreden door wordpress. Maar met een tweetal tennisarmpjes van alle pleur- en sleurwerk is het in ieder geval weer een beetje toonbaar geworden. Mijn mooie serie logjes onderbroken, maar niet gebroken, dat ben alleen ikzelf… Maar het komt goed, uiteindelijk, hoop ik…. Maar nu ga ik even slapen…………………………………………………….

21 Comments

  1. Oh gelukkig! Dus DAT was het… ik had het me al afgevraagd, vreemde database-errors zag ik (ik had er al screencaptures van gemaakt voor het geval het behulpzaam zou kunnen zijn,) maar gelukkig is ie weer in de lucht! (En het ziet er goed uit!)

  2. Dat soort onverwachte tegenvallers weerhoudt mij ervan om mijn blog te gaan verhuizen. Ik zou met de handen in het haar zitten op zo’n moment. Jij krijgt het vast weer voor elkaar. Kalm an, dan breekt het lijntje niet.

  3. Jee wat een gedoe, eigenlijk ben ik dan toch wel blij dat ik hier niet meer aan hoef te denken allemaal, verhuizen van server of wat dan ook, ooit had ik dat wel, maar nu vind ik het prima zo 😀

    Ik hoop dat je heerlijk geslapen hebt of nog doet!

    PS, er is een update in idem logje wat je al gezien hebt, het werk is af! 😉

    XXX

  4. fien

    We kunnen best even wachten, een dagje of zo.
    En aangezien ik er nul verstand van heb, vind ik alles even knap.
    Maar hoop morgen weer een logje te vinden.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.