Partij Van Veroordeelden

Zoals de waard is, vertrouwt hij zijn gasten…

Als ze Wilders nu ook nog zouden veroordelen is het zootje ongeregeld compleet. Het lijkt een beetje op de Nederlandse Mafia, die opereren ook achter de schermen. Net degene die druk was een ieder ander in de Nederlandse politiek op de weegschaal te zetten is vergeten om zijn eigen partijleden te screenen. Er is volgens mij nog nooit zoveel geschreven over de leden van de Tweede Kamer dan in de afgelopen tijd. Nooit eerder heb ik me op mijn blog met politiek bemoeit, al weet eenieder dat ik tot nu toe GroenLinks heb gestemd. Volgens mij moeten volksvertegenwoordigers integer zijn, ook Leers, Wilders en hoe ze allemaal mogen heten. Degene die dat niet zijn moeten ze gewoon verwijderen van het politieke toneel. En het spijt me, hier toch maar een afbeelding van enkele veroordeelde leden van de Tweede Kamer…

bVision Photography

27 Comments

 1. Haha, wat een mooie vergelijking 😀
  Wilders moet zo snel mogelijk maar weer met de VVD fuseren. Die zich dan weer leuk kan afsplitsen enzo. Goed voor nog een paar jaar Theater (al zal dat Vermaak wel onder de BTW-wetjes van de Kermis vallen: 6% ipv. die 19% die de PVV deCultuursector nu door de strot duwt.)

 2. Ik heb er niets aan toe te voegen. Ik kan de hele tekst alleen nog maar dik onderlijnen.

 3. De Daltons, beter kun je ze niet omschrijven.

  Love As Always
  Di Mario

 4. Ze vertegenwoordigen precies diegene die op ze stemmen, dat zijn ook de grootste liegbekken.
  Misstappen kunnen, maar onder de mat schuiven niet, vind ik.
  Daar denken zij dus anders over.

 5. Dit is echt een enorme afgang en een blamage.
  Enige jammere is dat de gemiddelde PVV stemmer dit allemaal niet volgt op tv of in de krant.

 6. PVV en LPF bestaan (bestonden) uit een voorman en een bijeengeraapt zootje, gedoemd om te mislukken!

 7. één ding heeft de PVV in elk geval al bereikt;
  het gajes is deels van de straat…

  dat zit nu ín de kamer.

 8. het is gewoon 1 groot zooitje………………..
  ik weet niet meer wat ik moet denken…………..

 9. ik stem voor Rataplan.
  Die is tenminste eerlijk en betrouwbaar.

 10. Nou he, vind ik ook, wat een zooitje.

 11. Over de voorstellingen in de Tweede Kamer is zelfs geen BTW verschuldigd. Het ontbreekt volkomen aan Beschaafd Toegevoegde Waarde.

 12. Het valt me op en het stelt me diep teleur dat de SP niet reageerde op de personele besonjes van de PVV. Ze vinden de Ierse munt belangrijker, bah. Het spreekwoord “wie zwijgt stemt toe” zegt in ieder geval genoeg over deze SP.

 13. Ja, ik vind nu inderdaad wel dat als toefje op de pudding Wilders een strafblad moet krijgen. Anders heeft die man intern toch ook helemaal geen gezag meer?

 14. Voorlopig lachen Lucassen & Co in hun vuistje, want voorlopig zitten ze financieel wel goed … 🙁

 15. Er ontstaan wel erg snel veel problemen. Ik ben benieuwd hoe lang het stand houdt nog.

 16. Jee zeg, het was net zo opwindend allemaal, krijgen we nu van den Besselaar. Een risicoloze bejaarde ambtenaar. De pvv gaat nog gezapig worden!

 17. Het komt allemaal door Jacobse en Van Es. Sinds die tijd denkt elke vrije jonge die wel erges voor gevochten heef dat ie in de politiek kan.

  (Aantjes had niet gelogen en is gerehabiliteerd. Hij werd destijds van binnenuit opgehangen om Lubbers vrij baan te geven voor zijn premierschap.)

 18. En waar is Lucky Luke als we’m nodig hebben?

 19. Ooit begon het met Aantjes. Ik meen dat hij toen van de ARP was. Een christelijke partij.
  Conclusie: nieuwe wijn in oude zakken! Dat is een mooie vergelijking vind ik zelf.

 20. Het is van alle partijen. In de vorige 2e kamer zat een mevrouw die een ziekte voor wendde. Mevrouw Herfkens-pvda vulde haar zakken. Meneer Duyvendak-groenlinks had een onfris verleden. Meneer de Vries-cda ging vreemd. Meneer Swietert-vvd loog over zijn opleiding.

 21. Whahahahahaha de Daltons, geweldig!

  Ennuh… waarom erover schrijven of praten zo krijgen ze aandacht teveel, negeren die hap!

  XXX

 22. So much voor de nieuwe Politiek… Wilders scheert nu ineens NIET meer iedereen over één kam… noemde we dat ooit bij Bos niet ‘draaien’?

 23. Ik ben geen voorstander van deze coalitie maar ik hoop dat het niet nu al gaat vallen.
  Ergens had ik dit wel verwacht van de PVV. Het is het LPF verhaal weer.

 24. Het erge is dat het nog goed gepraat wordt ook door een berg mensen. Niet te vatten.

 25. Het is en blijft een soap die nog niet over is, maar wel steeds dichter bij het slotstuk lijkt te komen, tenminste dat hoop ik.
  Fijne donderdag.

 26. Laat hety een les zijn voor degene die op lucht stemmen en ledig die tot het onderste van de kan !

Geef een reactie