Droomreizigers en realiteit

bVision Photography

Een kort bericht deze keer, ik kan n.l. bijna niet meer op mijn voeten staan. Sakkerdjie, op mijn vrije dag de hele dag bezig geweest in de tuin, terwijl aan de andere kant mensen bezig waren met het plaatsen van een kozijn in mijn tuin. Dat verliep gelukkig heel voorspoedig, zodat in in de loop van de middag nog even een schilderij in de tuin kon ophangen, een kruidenrek kon plaatsen en wat planten kon verpotten. En wat ik in al die klussen vergeten ben is deze zaken vast te leggen op mijn extended memory. Toen daar wel de gelegenheid voor was werd het donker en begon het te regenen, die houd u dus te goed of tegoed. Maar desalniettemin ben ik toch een tevreden mens.
De foto die u hier vandaag boven ziet is een impressie van een kunstwerk van Erik Sok, met een soundscape van Ferrie = @Differentieel. De foto is in het weekend gemaakt tijden mijn bezoek aan Droomreis, een expositie van diverse kunstenaars in de oude filtergebouwen in het Schutterspark te Brunssum. Naast Brunssum doen ze nog andere locaties aan, maar dat kunt u op de site van droomreizigers wel vinden. Het mooie van deze expostie is het nauwe contact dat je kunt hebben met de makers van de kunstwerken. Sommige zijn zelfs ter plaatse nog bezig met het vervolmaken van hun creatie. Bijzonder getroffen was ik door een opstelling met een aantal creatieve kijkdozen, waarvan er ene met spiegels was gemaakt en een perfect Droste effect had. Ik hoop dat het op de foto hieronder goed zichtbaar is. (foto’s zijn clickable)

bVision Photography

21 Comments

 1. voor @Rob en de anderen het is een reizende tentoonstelling – – de volgende is

  Droomreis Alkmaar (NH)
  Projekt 072, Koelmalaan 310 – van 10 april tot en met 8 mei
  Feestelijke opening zondag 10 april om 15:00 uur
  voor meer informatie – zie droomreiziger.nl en http://www.projekt072.nl

  daarna komt Losser (OV) aan de beurt

 2. Ha Sjoerd,

  Een hele klus de tuin, maar straks is het volop genieten.
  De kijkdoos foto is wel erg goed. oma

 3. De expositie is vreemd genoeg helemaal aan mijn aandacht ontsnapt.

 4. Ik hou meer van duidelijkheid. Zo droom ik ook.

 5. Erg kunstig.
  Een tuin kan je op zich ook zien als een kunstwerk, want dat is het in feite ook! En lekker dichtbij, maar in een museum is het meer een plek om je te verbazen en te genieten!

 6. Oh, had je geen last van het weer? Hier regende het bijna de hele dag! En het waaide ook nog! Pfff, niet echt tuinweer! Logisch dat je moe bent! Groetje Silly

 7. Het is toch ook zuper lekker weer om nu buiten te zijn… en zaterdag wordt nóg mooier!
  O,O, wat zal jouw tuin mooi worden.
  Ben heel benieuwd.

 8. Dat wordt zo langzamerhand een sprookjestuin. Als je daar klaar bent kan ik hier ook nog wel wat hulp gebruiken hoor 😉

 9. Rust maar even goed uit van al de gedane arbeid en dan zien wij het later wel.

  Love As always
  Di Mario

 10. Ach, jij bent moe na een dagje klussen, ik ben het vaak al zonder dat ik wat heb gedaan. Het is allemaal maar betrekkelijk. Maar die Droomreis ziet er aardig uit, ik zal daar eens even om het hoekje kijken.

 11. mooie impressie.
  En nu maar weer op krachten komen.

 12. Gisteren het kozijn, het schilderij en het kruidenrek in de tuin, morgen de boekenkast en de gordijnen?

 13. je hebt er een drukke dag op zitten dus,
  tijd voor pauze.

 14. Hard gewerkt dus, was het daar wel droog dan, wij hadden nl. de hele dag regen

 15. dank heer S. voor uw vriendelijke woorden – – en wens u een ferme uitrust toe in komende dagen – –

 16. Ja, die foto is echt te gek.Mooi

 17. Ben benieuwd naar het resultaat van je klus werkzaamheden. 🙂
  Met de kunst kan ik weinig, niet dat ik niet van kunst hou, maar ik moet het in real life zien wil ik er iets mee kunnen.

 18. Een tevreden mens zijn is toch gewoonweg heerlijk! Dan neem je de spierpijn er gewoon bij.

 19. Dat was dus een produktieve klusdag.
  Vandaag maar een rustdag nemen bij de baas.
  Fijne donderdag.

 20. Ziet er heel interessant uit om meer over te lezen !

Geef een reactie