Speeltje

Ik durf het bijna niet te vertellen, maar we hebben een speeltje aangeschaft… Een Android tablet voor een vierde van de prijs van een iPad. Ik schaam mij diep, want eigenlijk kan je er, net als met een iPad er niets mee doen. Ja een beetje mee interneppen, wat boekjes lezen, maar oh voor dat bedrag was die zo goedkoop dat ik hem niet kon laten liggen. En met duidelijk meer mogelijkheden dan met een iPad. Standaard USB aansluitingen waar je een toetsenbord of muis of harde schijf of CD op kunt aansluiten. En dat voor net meer dan 100 euri. En als ik straks een paar keer naar Engeland moet voor mijn werk, uiteraard een mooi communicatiemiddel. Google rulezzzz, dat wordt duidelijk zichtbaar, maar I love it.

bVision Photography

21 Comments

 1. Hahaha, je bloost ervan hè? Nou veel plezier ermee hoor, ik gun ieder zijn speeltjes. Mijn hardloopschoenen waren duurder.

 2. Af en toe voor jezelf een speeltje kopen is verstandig Sjoerd, dus gefeliciteerd met je aankoop. Sinds vorige week ben ik in het bezit van een iPad 64 GB en die bevalt mij uitstekend, want ik gebruik hem voor internetten, e-mail en foto’s bekijken. Vooral de touchscreen vind ik handig. Vorige week deze tablet gekregen van Albert als kadootje. Ik realiseer me dat je de iPad NOOIT mag vergelijken met een MacBook Pro zoals m’n lief die heeft.
  Groetjes
  Mara

 3. Geen idee wat ik daar mee aan moet. Wat brengt het mij meer dan mijn Asus – laptop? Daar ben ik toch heel benieuwd naar.

 4. Ik begrijp nog altijd het nut niet van een Ipad… ligt vast aan mij. 🙂 Aangezien de meeste mensen er wel helemaal op kicken.
  Een laptopje zou ik dan eerder gebruiken. Zit tenminste nog iets bij om te typen en snel te werken. Ik kan niet veel met touchscreen en dergelijke. Ik mis de vaardigheid.
  Ik wens je veel plezier toe met je nieuwste aanwinst. Jij weet het vast wel te gebruiken! 🙂

 5. veel plezier ermee hoor,
  je eigen verwennen moet kunnen.
  wij hadden op vakantie ook veel plezier weliswaar een ipad maar dat maakt niks uit.
  het zijn machtige dingen.

 6. Niet per se nodig, maar wel leuk. Dat lijkt mij ook wel.

 7. Zo nu en dan moet je jezelf verwennen en inderdaad voor die prijs had ik hem ook niet laten liggen.

 8. Zelf gebruik ik al jaren alleen een laptopje. IPad en IPhone gaan nog aan mij voorbij. Al lopen veel van mijn collega’s trots rond met nieuwere spullen.
  Ik wens je veel plezier met je nieuwe speeltje.
  Vrolijke en zonnige groet

 9. Ik word er bijna jaloers van 😉

 10. Ik heb ook zo’n neppert en vind het heerlijk. Ik lees graag in bed maar vriend heeft er last van als ik een lampje aan doe. Van de pad heeft hij minder last. 😀

 11. Ik zou toch niet graag weer zonder mijn iPad willen, want ook de meeste flashsites zijn met een omweg goed te bekijken. Hoe dan ook, veel plezier ermee!

 12. dat is inderdaad een koopje , ik heb daar nog geen behoefte aan, komt misschien nog wel ooit, wie weet maar nu nog niet

 13. Als je er maar plezier aan hebt.

 14. Soms moet een speeltje voor jezelf kopen.

  Love As Always
  Di Mario

 15. Dat is mooi. Is ie ook net zo groot als een i-pad of zoals ik het graag zou willen iets kleiner?

 16. Mooi speeltje, toch zweren wij bij de iPad…

 17. Geweldig toch, dat zijn leuke dingen voor een mens.
  Veel plezier er mee..!!
  En voor vandaag een fijne maandag.

 18. Ik schrijf deze reactie op een iPad maar je maakt mij jaloers. Hoewel: wij hadden ons tablet “gratis” bij een krantenabonnement. Maar inderdaad: geen USB en sites met Flash bekijken is onmogelijk. Aan de andere kant: voor e-mailen of het maken van aantekeningen hoeft nu niet meer de desktop te worden opgestart. Aangezien onze computer-monitor tevens TV is én beeldscherm voor de spelcomputer kan nu de één lekker gamen en de ander op weblogs reageren. Bijvoorbeeld.

 19. Dat is leuk speelgoed, daar zal je vast een hoop plezier aan beleven!

Geef een reactie