Valkenburg – De zandsculpturen
Valkenburg – De zandsculpturen

Valkenburg – De zandsculpturen

bVision Photography

Natuurlijk was er zondag wel wat te doen in Valkenburg, daarvoor is het een toeristenstad. De tuinen van kasteel Oost zijn omgetoverd tot een waar zandkastelen festijn. Waar de oude burcht van Valkenburg, waarvan nu alleen nog de ruïne rest, in oude glorie was herrezen Waar Joost de butler, samen met heer Bommel en Tom Poes uit de verhalen van Maarten Toonder aan tafel zaten. De bokkenrijders weer herleefden en een kopie van Kasteel Oost, maar goed, zo kan ik nog wel even doorgaan.

bVision Photography

De plaatjesloze maandag is gewoon ontstaan omdat ik te laat thuis was die dag, niets had voorbereid en aantal foto’s was mislukt. Ofwel even een kleine dip die ik wel weer inhaal met de foto’s van vandaag. Maar ook bij deze zandkastelen heeft de watersnood toegeslagen en wordt er voortdurend gerepareerd aan de modellen. Het is niet anders. Mooi is het wel, maar of ik hiervoor naar Valkenburg reis mag u na een aantal verhalen die de komende weken verschijnen zelf invullen…

bVision Photography

18 Comments

  1. Best wel mooi en indrukwekkend wat men allemaal met gewoon zand kan maken, ware kunstwerken. Ook in Belgie zijn er al diverse zandsculpturen-festivals geweest, doch ben er nog nooit naartoe geweest. Ooit…. wil ik t toch wel es met eigen ogen zien.

  2. Dat het allemaal ook nog blijft staan met al die regen. Blijkbaar is het zandsculpturentijd, in ons noorderplantsoen stond ook al van dat moois. Ik heb er een stukje van gejat zoals je ziet.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.