In de herkansing

Goh, de tweede kerstdag verliep in ieder geval beter dan de eerste. Iemand die weet hoe eens astmatische aanval in zijn werk gaat weet dat je de dag daarop geradbraakt bent, je longen voelen rauw aan en alles doet pijn. Als je hoest voelt het alsof je oud ijzer ophoest, qua smaak dan. Maar voor de rest gaat alles goed, het is niet de eerste keer, en het voelt als je dit een paar jaar niet hebt meegemaakt meteen weer vertrouwd. Zoals Chantal al zei, ik wist niet dat je daar last van had. Ik probeer dat ook altijd te vergeten en er naar te leven. Alleen af en toe gaat het fout, en dan komt het in alle hevigheid weer terug. Dan heb je net geen medicijnen meer, de pufjes zijn verouderd en ga zo maar door. Je wordt gewoon weer met je neus op de feiten gedrukt. Er vanaf komen doe je nooit, je moet er gewoon mee leren leven, en beslist dat laatste niet vergeten… En btw, de kadoos waren prima dit jaar naast een nieuwe telelens (Tamron 70-300), een mooi boek over oude autobussen en een tegoedbon om mijn virtuele garage uit te breiden. Wie ben ik om te klagen.

bVision Photography

21 Comments

 1. Ik weet niets van asmatische aanvallen maar het klinkt niet erg prettig. De smaak van roest klinkt erg vies!
  Leuke cadeaus! Heb altijd veel plezier gehad aan mijn 70-300 mm Tamron lens. Hij zat bij mijn pakket toen ik hem kocht. Sinds begin dit jaar reageert hij niet meer op mijn toestel. Zelfs niet op mijn nieuwste toestel… wel jammer want ik vond hem heel makkelijk tijdens het bezoek aan de dierentuin.

 2. Wat fijn dat je weer wat opgeknapt bent met Tweede Kerstdag. Beterschap. Onze 2e Kerstdag was ook reuze gezellig in Amsterdam. Je hebt de foto’s gezien op onze weblog.
  Wat een prachtig kado heb je gekregen. Van deze telelens van Tamron zal je veel plezier hebben. Ik heb begin van dit jaar voor Albert een Canon 55-250 gekocht en ook die bevalt hem uitstekend. Ga nog even lekker door met genieten Sjoerd. Even niet naar je werk!
  Gropetjes
  Mara

 3. Ha Sjoerd,

  Gelukkig toch nog genoten, een mooie telelens, daar krijgen we vast nog de resultaten van te zien. oma

  ot, gelukkig is in de IT de outlets etc wel goed gestandaliseerd.

 4. ja, als je eens niet goed oplet of het even vergeet dan merk je dat dubbel en dwars. Klotezooi, maar ja, volgende keer nog beter opletten.

 5. Pfff ja ik herken het (en toch rook ik nog shame shame shame) is alsof je stikt.
  Hoop dat je er voorlopig weer even vanaf bent.

 6. Met zulke schitterende kado’s moet het wel door jou verdiend en aan jou dus dik gegund zijn. Maar wat moet ik mij bij jouw virtuele garage voorstellen?

 7. Wie jij bent? Jij bent Sjoerd en als je ergens last van hebt mag je best even klagen. Fijn dat het nu weer beter gaat. Prachtige cadeaus.

 8. Hopelijk snel beterschap Sjoerd ! En voor kou lijkt dat me een prima geschenk !

 9. Hopelijk snel beterschap Sjoerd ! En voor kou lijkt dat me een prima geschenk !

 10. die lens maakt in ieder geval een deel van de kerst goed?! Ben benieuwd naar de resultaten met die lens, ik heb zelf de Nikon 70-300, volgens mij is alleen de autofocus van de Nikon iets sneller.

 11. Die lens is wel stoer!
  Ben benieuwd of wij er nog foto’s van gaan zien. 🙂

  Tsja, zo zijn er altijd dingen die op de loer blijven liggen. Bij mij is dat bijv. mijn hernia..

 12. Dat zijn mooi cadeaus en wat de ve-tsin betreft maar goed alert blijven.

 13. Ik ben weer terug en schrijf voor een site die er voor betaalt.Iets voor jou?
  http://www.xead.nl/bizarre-avonturen-rond-koken-met-paco

  De beste wensen voor 2012

 14. Ik ben weer terug en schrijf nu voor een site die er voor wil betalen.
  Iets voor jou?
  http://www.xead.nl/bizarre-avonturen-rond-koken-met-paco

  De beste wensen voor 2012

 15. Hopelijk blijf je voorlopig weer een tijdlang verschoond van een dergelijke aanval.
  Da’s een mooie lens, daar moet je wel een buizerd mee kunnen vangen … 🙂
  Veel plezier ermee!

 16. van die lens zal je veel plezier hebben, ik heb hem ook van canon,
  echt gaaf ding.

 17. Je positieve insteek helpt het ‘leren leven met’ zeker. En BTW, mooi lesje hoor, heb zelf ook een Tamron, niet de tele maar een macro van Tamron, goed spul, net als Sigma trouwens.

 18. Bekend gevoel. Duurt soms echt wel enkele dagen bij mij voordat ik me weer lekker in mijn velletje voel. Nou.. we zijn nu weer een dag verder, hoop dat het met jou nu beter gaat.

  Love As Always
  Di Mario

 19. Gelukkig het ergste weer voorbij.
  Dan nu maar lekker genieten van je mooie kadootjes en op naar een goede jaarwisseling.
  Beterschap Sjoerd.

 20. Ook zonder al dat is klagen ook zonde van de tijd. Drammen daar in tegen…

 21. Dat wist ik niet, dat je dat had, en dat komt dan van het eten? En die medicijnen hoef je niet elke dag te gebruiken maar alleen als je zo’n aanval hebt? ‘Maar voor de rest gaat alles goed’, zegt hij dan. Ja, vergeet dat laatste vooral niet.

Geef een reactie