Roestige zondag (41)

bVision Photography

Ik zal het roestige raadplaatje vandaag niet al te moeilijk maken, en de oplossing gewoon hier neer te zetten. Het spannende is dat vanaf 1 april op zondag er geen roestige dingen meer zijn, geen roestieke bouwgevalletjes, maar een spannende zondag zal volgen, en enigszins interactief. U mag meedoen, maar ook gewoon kijken. Ik wens u allen een hele roestige zondag en een fijn begin van de nieuwe week, ik ga even aan de slag, maar daarover morgen meer.

17 Comments

 1. Ha joerd,

  Rost rust, maar verteld ook geschiedenis.
  Een stopcontact uit vervlogen dagen.
  Ben benieuwd naar de nieuwe zondag. oma

 2. ben benieuwd wat er na 1 april gaat veranderen.

 3. Mijn zondag is weer goed besteed, niet rustig maar zeker niet roestig. Mijn oude vader is ook weer tevree, hij heeft op zondag bezoek gehad. En dat geeft dan weer een gerust gevoel

 4. ik ben nog niet uitgeroest hoor, het weekend is voor het gezin en die houden me behoorlijk bezig! Morgen ga ik weer roesten….

 5. in ieder geval wens ik je een roestige zondagnamiddag toe.
  later zien we wel.

 6. Ik ben benieuwd waar je in april mee komt.
  Maar eerst een gezellige zondag verder!

 7. Dat zien we dan allemaal wel weer.
  Nu is het nog behoorlijk roestig!

 8. Gewoon een geslaagd kunstwerk, ook als het roestig is.

 9. Rust roest. Fijne zondag dus!

 10. Mooie afsluiter dit plaaatje,

  succes vandaag ik ga ook aan het werk.
  😉

 11. Op zondag arbeid rust geen zegen wordt er wel eens gezegd. Of dat waar is laat ik in het midden. Je houdt de spanning er in en dat nodigt je als bezoeker uit om terug te komen. Toepasselijk jouw roest-item met deze afsluiter. Je bent dus letterlijk en figuurlijk “UITGEROEST”. Saludos de Albert

 12. Geen roest meer. Spannend is leuk, maar dat ligt geheel aan het soort spannend 😛

 13. Fijne zondag Sjoerd, vermaak je

 14. Dat wordt spannend…!!
  Fijne zondag Sjoerd.

 15. Zo eerst maar roestig slapen.

  Love As Always
  Di Mario

 16. Roest is eigenlijk te vergelijken met tandrot. Totaal niet smakenlijk.

Geef een reactie