1920 Kissel Gold Bug

bVision Photography

De Kissel “Gold Bug” is een van de meest gewaardeerde Amerikaanse sportwagens uit het eerste kwart van de twintigste eeuw een waarlijk unieke auto en zijn tijd ver vooruit. De fabriek stond in Hartford Wisconsin. Een 6-cylinder met 61 pk en plaats voor twee passagier, oh nee, de kinderen mochten ook mee op twee uitschuifbare stoeltjes aan de buitenkant van de auto. Daar moet je nu eens mee aankomen. Maar, geef toe het was een unieke vondst. De schitterende gele kleur maakt het helemaal af, en zo komt de auto ook aan zijn naam. Zelfs de wielen zijn in de kleur van de carrosserie mee gespoten. De gele kleur en zijn zwarte softtop passen prima bij elkaar en geven de auto een mooie uitstraling. Deze krijgt dan ook een ereplaats in mijn virtuele garage. Er hangt natuurlijk wel een prijskaartje aan zo’n auto. En deze rijdt zelfs alsof hij net uit de showroom komt. U mag een gokje doen naar de prijs, of even kijken bij de eigenaar van de auto, Hyman LTD Classic Cars.

bVision Photography

bVision Photography

16 comments to 1920 Kissel Gold Bug

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Comment Spam Protection by WP-SpamFree