Mijn trafohuisjes

Langzaam druppelen de trafohuisjes binnen, ik heb er al zoveel dat mijn eigen foto’s al reiken tot ver in het volgende jaar als ik die eens per week wil plaatsen. Daarnaast wil ik het ook als een blijvende site gaan neerzetten die regelmatig van een update wordt voorzien. Dus ben ik op basis van mijn eigen site begonnen aan iets nieuws. En uiteraard wordt deze site straks gelinkt, maar eerst even een voorproefje waar ik mee bezig ben. De kopfoto wordt uiteraard vervangen door een passende foto met betrekking tot het onderwerp, maar het begin is er… De planning, zondag on line…
Voor de rest is het rustig hier, het gaat zijn gangetje zullen we maar zeggen. We wachten gewoon even op het echte voorjaar.

bVision Photography

20 Comments

 1. Ik ben ook al bezig voor je! Ik vind het een superleuk idee. Hoe kom je erop? Ik ga zeker naar je site kijken.

 2. Je leert je bezoekers wel op een andere manier naar het landschap kijken. Woensdag zag ik langs een weggetje waar ik toch zeer regelmatig langs kom ineens een transformatorhuisje aan de bosrand staan. Ik zal je t.z.t. de foto’s sturen, maar daar is geen haast bij, heb ik begrepen … 🙂

 3. Ik heb er al een stuk of vier hier in de omtrek gezien. De afbeeldingen stuur ik je t.z.t. toe.

 4. Ha Sjoerd,

  Leuk initiatief om een hoogspanningslog te starten.
  Maar wat heb jij nu gemeen met hoogspanning? oma

 5. Leuk idee, ben erg benieuwd,
  😉

 6. Het is een leuk idee! 🙂
  Ik kan je wel locaties doorgeven, maar denk dat je er hier in Friesland weinig aan hebt.

 7. NB ik heb wel al een trafohuisje gespot voor jouw park, alleen de foto moet nog gemaakt worden. Maar zolang de kat nog in de boom zit…….

 8. het kerstbomenbos van Renésmurf en het trafohuisjepark van Sjoerd, wie volgt dit goede voorbeeld? De foto’s van hamburgers bij Frank-103 (hamburgertent) of de zendermasten van Brillie?

 9. Ik blijf het in mijn achterhoofd houden. 😉

 10. Ja, leuk, zo kan een idee nog eens uitgroeien tot iets moois.
  Er zal vas een database zijn ergens waar je gebruik van kunt maken, voor de compleetheid.

 11. Als je “ER BIJ” wilt horen moet je dus van nu af aan Trafo-huisjes gaan vastleggen op de foto. Dan maak je kans dat er een foto op jouw site geplaatst wordt. Alleen ben je tot volgend jaar al volgeboekt begrijp ik. Daarom die parallel site?
  Ik kan aan m’n lief in ieder geval zeggen dat ie kalm aan kan doen met het vereeuwigen van het trafo-huisje bij ons om de hoek. Of niet soms? *wink, big smile*
  Grtz
  Mara

 12. Een nieuwe site, wat leuk..trafohuisjes… bijzonder… daar zou ik zelf niet opgekomen zijn. Zijn er zoveel verschillende te vinden dan? Ik ga het in de gaten houden vanaf zondag. Groet, Agnès

 13. hai Sjoerd,

  wat een leuk idee: trafo-huisjes.
  Zal ik aan Henry doorgeven: die spaart isolatoren (die langs de weilanden in paaltjes gedraaid zijn om schrikdraad aan te bevestigen)
  Hij heeft er uit alle landen, wel meer dan 200, denk ik.
  In de Lundiakasten in de gaatjes gedraaid. Staat heel vrolijk.
  Maar even over die trafohuisjes.
  Ga je er een site over maken? Lijkt me leuk.

  Groet van Marlou

  .

 14. een trafohuisje , om eerlijk te zijn ik heb er nog nooit van gehoord , het is waarschijnlijk dat huisje op de foto

 15. De zon schijnt hier, dus het begin is er.

 16. Blijft altijd weer spannend…..

  Love As Always
  Di Mario

 17. Heel leuk ! En vreemd genoeg moeten we op ons werk een heel nieuwe plaatsen !

 18. Leuk…!!
  Ik kom zeker kijken.
  Fijne dag vandaag.

Geef een reactie