Mijn trafohuisjes

Langzaam druppelen de trafohuisjes binnen, ik heb er al zoveel dat mijn eigen foto’s al reiken tot ver in het volgende jaar als ik die eens per week wil plaatsen. Daarnaast wil ik het ook als een blijvende site gaan neerzetten die regelmatig van een update wordt voorzien. Dus ben ik op basis van mijn eigen site begonnen aan iets nieuws. En uiteraard wordt deze site straks gelinkt, maar eerst even een voorproefje waar ik mee bezig ben. De kopfoto wordt uiteraard vervangen door een passende foto met betrekking tot het onderwerp, maar het begin is er… De planning, zondag on line…
Voor de rest is het rustig hier, het gaat zijn gangetje zullen we maar zeggen. We wachten gewoon even op het echte voorjaar.

bVision Photography

20 comments to Mijn trafohuisjes

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Comment Spam Protection by WP-SpamFree