Spannende zondag (3) Scharendijke

bVision Photography

Vandaag een bijdrage van Ria, deze stuurde de foto’s op van dit Elektriciteitshuisje uit Scharendijke aan de Elkerzeeseweg… en bijt daarmee meteen de spits af van de bijdragen van gasthuisjes. (en er zijn al meerdere bloggers die een inzending hebben ingestuurd). U ziet ze staan in heel Nederland, en in België ook. Aan de rechterkant vindt u ook het hoogspannings logo, wat een link is naar mijn nieuwe site Trafo.bvision.nl

bVision Photography

bVision Photography


Grotere kaart weergeven

15 Comments

 1. Oei dan moet ik ook eens gaan kijken hier… 🙂 of bij mij thuis.

 2. Wat een schoon trafo huisje, maar het staat ook in Zeeland, waar waarschijnlijk het vandalisme en graffiti gebruiken deels is doorgedrongen. Bedankt Ria voor dit schoons. Grtz Mara

 3. @Di Mario: Er staat een redelijk grote met plat dak op de Houtwal.

 4. Een stukje verder bij Brijdorpe staat er een met een pannendak en een eigen tuintje. Ik mis trouwens wel de gele driehoekige gevaarstikkers.

 5. Ha Sjoerd,

  Een lief hoogspanningshuisje, zonder graffiti. oma

 6. ja, een mooi net huisje.
  Die staat er lekker nuttig te wezen.

  Volgens mij was het Bram Vermeulen die er ooit een tv programma over maakte op de RVU.

 7. Ik zal opletten onderweg , je ziet ze wel verschijnen.

 8. Dit is een onuitputtelijke bron.

 9. Zou het misschien kunnen dat ze hier niet in de binnenstad staan of zo. Misschien moet ik eens bij de gemeente gaan vragen waar ze ze neergezet hebben.

  Love As Always
  Di Mario

 10. Wat een leuk idee. Ik ga zeker opletten en foto’s maken van bijzondere huisjes. Zo let ik ook al op putdeksels. leer ik allemaal van weblogs lezen.

 11. spannende reeks in ieder geval.
  Ook goed is dat we zo op zulke huisjes in onze eigen omgeving letten terwijl we dit anders nooit zouden doen.

 12. Vind het een leuk onderwerp.
  zo zie je eens wat van ons landje

 13. Leuk! Ik vind het een erg leuk idee.
  @Frank: Die militairen zijn er regelmatig.

 14. Daar in Scharendijke ben ik vaker wezen duiken. Bij de dijk en jachthaven ligt een duikwinkel, en er zit een restaurantje achter, waar we na het duiken een lekkere uitsmijters konden eten. Het zicht daar, soms heel helder, soms kon je niet verder dan enkele tientallen centimeters voor je uit kijken. Zeker eens toen een hele club militairen er duikles kreeg en het merendeel volgens mij over de bodem tijgerde in plaats van even erboven.

 15. Ze hebben het er netjes opgeruimd zie ik.
  Ik mag nog wel een keer terug vrees ik. Ik heb alleen vooraanzichten genomen.

Geef een reactie