Mercedes 280 SL

bVision Photography

De Mercedes 280 SL was de opvolger van de 230 SL en werd gebouwd van 1967 tot 1971. Deze sportwagen had een 6 cilinder motor van 2.8 liter em 170 pk. Het was een markante verschijning op de wegen, er waren er namelijk niet zoveel van dus als je er ene zag in die tijd werd er meteen naar omgekeken. De auto had namelijk een soort pagodedak. In het midden lager dan aan de zijkanten. Het design van deze roadster was van Paul Bracq. Deze krijgt een ereplaats in mijn virtuele garage, al was het maar omdat dit model eindigt met mijn initialen, SL.

bVision Photography

bVision Photography

17 comments to Mercedes 280 SL

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Comment Spam Protection by WP-SpamFree