Kaatje

Haai Dèèrr, ja jullie zien het goed, maar ik veel beter vanaf mijn plaats. Ik ben het zusje van het broertje hier naast mij. Die hadden ze beter Sullie kunnen noemen en plaats van Ollie en voor Chantal, niet genoemd naar Ollie, maar na die Olle, en dat is een van de bedienden hier. Mijn naam is eigenlijk Catootje, zoals uit Jan,Jans en de kinderen, maar iedereen zegt Kaatje en u mag dat ook wel doen. Net als mijn broertje woon ik twee weken in ons nieuwe huis, We hebben daar een mooie kamer met kost en inwoning betrokken, maar het hele huis is uiteraard van ons. Nou ja, er zit hier ook nog een oud tantetje, die denkt dat het haar huis is. Tante Daisy heet ze geloof ik. We hebben ook nog een paar kamers voor onze bedienden, daarvan heb ik er ook al een paar verkend. Zodra de deur ’s morgens wordt opengedaan van onze kamer ben ik pleite, een van de bediendes vind dat niet goed, want ik moet eerst ontbijten. Onze kamer is eigenlijk aan een opknapbeurt toe, het lijkt wel een studeerkamer. Ik ben alvast begonnen met het behang af te halen van de muren. Was ook weer niet goed, eigenlijk hadden ze me klimkabouter moeten noemen, want ik klim overal op en onder. Maar nou ga ik spelen doei…

bVision Photography

20 Comments

 1. Geweldig dit…. wat een schurken die 2… maar je kan ze gewoon niks kwalijk nemen..wat ze ook doen… het blijven poepies…veel plezier.. het komt allemaal weer goed….Agnès

 2. schattige snoezepoezen!

 3. Ha Sjoerd,

  Zo zijn onze katachtige viervoeters wel, personeel.
  En maar lachen om de honden, want die hebben een baas. oma

 4. Oh, wat snoezelig, en wat een gedoe met die namen! Maar het eindresultaat, dat is waar het om gaat.

 5. oh het zijn wel schatjes hoor……………………

 6. Daarom moeten de tijgers ook buiten in een kooi zitten.

 7. Zet die bediendes maar mooi aan het werk hoor, behangen enz 🙂

 8. Zo schattig, zo doddig, zeker als ze willen gaan helpen door het huis op te gaan knappen naar de inzichten en wensen van de nieuwe bewoners.

 9. Hahaha leuk geschreven 😀

 10. De ondeugd straalt uit die oogjes, daar krijg je nog heel wat mee te stellen. 😉

 11. Schattig! Dat verhaal én die foto!

 12. Wat kijkt Kaatje lief.
  Grtz
  Mara

 13. geweldige foto, meteen naar manlief gemaild!!

 14. Prachtig spul. Dat brengt veel plezier in huis denk ik zo.

 15. Hahaha, wat grappig!
  Sjoerd, ik lach me een kriek om je inlevingsvermogen.
  Dat katje, die Katootje… dat is me er een.
  Alvast het behang er af halen.
  Hahah! Goeie!!

  groetjes!
  Marlou

  .

 16. Als het behang niet goed is moet het er af ja. Ik vond het altijd vreselijk als de katten het behang onder handen namen.

 17. Dat zijn twee bengeltjes.
  Kattekwaad in spee.

 18. Tja die bediendes moet je goed opvoeden hoor, want je moet er nog zoveel jaar mee en er iets niet vervelenders dan menselijke bediendes die niet luisteren.

  Love As Always
  Di Mario

 19. Oef niet naar mij genoemd dus 🙂

  Wat een schattige boelekes , je zal er nog veel “plezier” aan hebben met die twee schobbejakjes !

 20. Hahaha….ja, de handen vol aan deze twee boefjes.
  Dat geloof ik wel.
  Maar het zijn allebei echte snoesjes, zo op de foto.

Geef een reactie